Optimaliseer uw workloads zonder gedoe

HPE MSA (Modular Smart Array) is een laagdrempelige storageoplossing waarmee uw KMO de mogelijkheden van de cloud ervaart. Met HPE MSA wordt uw data veilig opgeslagen, terwijl uw werknemers er eenvoudig toegang tot hebben. Ongeacht vanaf welke locatie ze werken. Dankzij de nieuwe datadiensten en moderne architectuur geniet uw team van snellere applicaties en makkelijk te managen workloads.

 • Eenvoudig beheer

  HPE MSA is makkelijk te installeren, te gebruiken en te beheren. Dit systeem werd speciaal ontworpen voor KMO’s, zodat uw onderneming zich geen zorgen hoeft te maken over ingewikkelde ICT. U profiteert van een intuïtieve set-up en ondersteund beheer.

 • Indrukwekkende prestaties

  Eenvoud hoeft niet ten koste te gaan van uitzonderlijke prestaties. Door gebruik te maken van de snelste HDD en SDD media optimaliseert HPE MSA uw workloads. Applicaties worden sneller en uw team gaat efficiënter te werk.

 • Voor elk budget

  Uw storage uitdagingen aanpakken kan met elk budget. HPE MSA werd ontwikkeld voor ondernemingen die graag slim en efficiënt investeren in hun ICT. Zelfs wanneer uw KMO kosten wilt drukken, kunt u rekenen op de krachtige prestaties van HPE MSA.

 • Meer weten?

  Orbid is trotse partner van HPE en HP Inc. Hebt u een vraag of wenst u advies op maat? Contacteer gerust onze experten, wij helpen u graag verder.

Orbid en HPE ondersteunen uw groei

Digitale transformatie is niet vanzelfsprekend voor elke onderneming. Het groeiende aanbod van IT-oplossingen maakt de keuze voor het juiste systeem ingewikkelder. Budget en complexiteit schrikken ook heel wat ondernemingen af om te investeren in innovatieve technologie. Net daarom is HPE MSA de juiste keuze voor KMO’s.

Meer weten over HPE MSA? Orbid gaat samen met u op zoek naar de meest geschikte storageoplossing voor uw organisatie. Contacteer gerust onze experten, ons team staat voor u klaar!

Neem contact op