Data: de drijfveer achter uw digitale transformatie

We zien bedrijven steeds meer data verzamelen. Data speelt namelijk een belangrijke rol bij de digitale transformatie van organisaties. Maar meer data gaat natuurlijk ook gepaard met meer complexiteit. Met Alletra heeft HPE een cloudoplossing gevonden om die complexiteit van traditioneel databeheer om te zetten in flexibiliteit.

Alletra, een cloud-native systeem, ondersteunt elke applicatie, zowel oudere als meer recente. Data worden in verschillende clouds geplaatst, waardoor uw organisatie alles uit de hybride cloud haalt. Dankzij de geoptimaliseerde systemen voor workloads wordt uw storagebeheer flexibel.

Vier redenen om te kiezen voor HPE Alletra

Hoe slaagt HPE Alletra erin om de complexiteit van traditioneel databeheer iets van het verleden te maken? Dat heeft vier redenen:

 • AI-gestuurd

  Deze cloud-native infrastructuur wordt ondersteund door Artificial Intelligence en cloud-based machine learning. Resources worden geoptimaliseerd, data wordt sneller beschikbaar en prestaties zijn krachtiger dan ooit.

 • Ontworpen voor de cloud

  HPE Alletra werd specifiek ontworpen voor de cloud. Zet resources in met auto-discovery, zonder configuratie, en beheer tientallen systemen alsof ze er maar één waren. Nieuwe diensten zijn meteen beschikbaar.

 • Storage-as-a-Service

  Schaal op elk moment eenvoudig op of af, afhankelijk van de behoeften van uw organisatie. Dankzij het pay-per-useprincipe betaalt u enkel voor wat u gebruikt en kiest u voor flexibiliteit.

 • End-to-end beveiligd

  Het is ook cybercriminelen niet ontgaan hoe waardevol data is. Alletra is end-to-end beveiligd, waardoor uw data op elk moment veilig opgeslagen worden via een betrouwbare netwerkverbinding.

Stop met beheren, begin te gebruiken

Met HPE Alletra ontdekt u hoe waardevol data kan zijn. Maakt u zich niet langer zorgen over het beheer van uw infrastructuur en focus gewoon op uw data.

Benieuwd hoe eenvoudig u uw data kunt beheren? Orbid zoekt samen met u naar het beste systeem voor uw organisatie. Aarzel niet om ons te contacteren. Ons team staat voor u klaar.

Neem contact op