JobRunner

Wat is FMIS?

Voordat we dieper ingaan op het belang van een goed FMIS, is het belangrijk te weten waarvoor deze term precies staat. FMIS, ook bekend als facility management informatie systeem, staat voor software waarmee u facilitaire gegevens en processen centraal kunt beheren. Denk bijvoorbeeld aan gebouwbeheer, onderhoud van machines en meer …

Waarom is FMIS belangrijk?

Waarom is facility management zo belangrijk? Kunt u vandaag alle meldingen van defecten of storingen in uw bedrijf centraal raadplegen? Is er een efficiënte verdeling van de taken onder technische medewerkers? Kunt u in één oogopslag zien hoeveel het onderhoud van uw machinepark of gebouwen gekost heeft de laatste twee jaar? Een goede FMIS is belangrijk om administratieve rompslomp te beperken, tijd te winnen en efficiënter te werken.

Wat zijn vaak voorkomende problemen op het vlak van facility management en hoe kunt u deze het hoofd bieden?

Bij organisaties zien we tal van uitdagingen:

 • Meldingen komen binnen via diverse kanalen
 • Er is geen stockbeheer
 • Uw organisatie heeft geen centrale historiek of rapportering
 • U hebt geen duidelijk overzicht welke taken er nog openstaan
 • U krijgt geen inzicht in de kosten van onderhoud
 • U hebt geen duidelijke planningstool om uw techniekers in te plannen voor problemen


Via een krachtige digitale tool zoals Orbid JobRunner kan u deze uitdagingen tackelen.

JobRunner

Welke tool kunt u gebruiken voor een beter FMIS?

Orbid JobRunner is een softwarepakket waarmee u uw facility- en onderhoudsprocessen kan digitaliseren en optimaliseren.. Beschikt u over diverse afdelingen of vestigingen binnen uw organisatie? Ondervindt u soms problemen bij het bewaren van een overzicht over de plaatsen waar iets stuk gaat en wie dat wanneer gaat herstellen? JobRunner biedt u de beste oplossing voor uw digitaal facility management.

Wat is JobRunner?

JobRunner van Orbid is een facility management software tool waarmee elke werknemer in uw bedrijf makkelijk defecten of storingen kan melden. Uw technische dienst kan bijgevolg alle to do’s verdelen onder de desbetreffende medewerkers. In een centraal overzicht staan alle taken, timings, stakeholders en de status van de werken.

Facility management software op maat

Met JobRunner haalt u een tool in huis, op maat van uw onderneming. Alle toestellen, lokalen en gebouwen kan u centraal beheren. Denk aan het beheer en de opvolging van objecten (machines, pc’s, wagens, stock, liften …) en onderhoudsplannen, het definiëren van locaties, terreinen, sites en gebouwen, de opvolging van contracten en technische keuringen enz. Elke gebruiker heeft overigens de mogelijkheid om een handig persoonlijk dashboard samen te stellen, aan de hand van widgets.

De voordelen van facility management software

 • Dashboards en rapportages raadplegen

  Via software als JobRunner krijgt u een duidelijker inzicht in uw facility management. Dankzij rapporteringen en dashboards kunt u gefundeerde beslissingen maken op basis van cijfers.

 • Verhoogde efficiëntie, meer structuur en meer zicht op de workload

  De medewerkers van uw technische dienst krijgen een duidelijk overzicht van openstaande taken en welke persoon deze moet uitvoeren. Opvolging van to do’s verloopt vlotter waardoor u meer taken kunt afwerken per dag.

Waarom kiezen voor JobRunner?

JobRunner is nuttig voor heel wat sectoren, van de zorg tot productie, en houdt tal van voordelen in:

 • Beslissingen maken op basis van cijfers en rapporten
 • Dagelijks meer taken afwerken en to do’s beter opvolgen
 • Webbased software, die je op elk toestel of platform kunt gebruiken
 • Techniekers die altijd en overal kunnen werken, via een handige app
 • Voordelige investering (huren of kopen)

Hebt u interesse in een centraal beheer van uw gebouwen, lokalen en toestellen? En wilt u voortaan werken met één centraal meldingssysteem voor defecten of storingen? Kies dan voor de facility management software tool (FMIS) JobRunner van Orbid. Vraag nu uw gratis demo aan via info@orbid.be

Neem contact op met onze experten