Sterke netwerkoplossingen en -producten

HP Enterprise biedt cloudoplossingen, software en IT-infrastructuur aan. Aruba HPE zit in die laatste categorie, met tal van netwerkoplossingen en -producten. Denk daarbij aan access points, switches, gateways en controllers, netwerkbeheer, SD-WAN en netwerkanalysesoftware.

Orbid & Aruba TechTalks

Benieuwd hoe we u vanuit Orbid & Aruba kunnen ondersteunen? Laat u inspireren in onze Orbid & Aruba TechTalks, waar onze experten graag enkele blikvangers binnen Netwerkinfrastructuur toelichten.

TechTalk #1: Gold Status Partnership

Bij Orbid investeren we al jaren in kwalitatieve partnerships, innovatieve technologie en in partnerships waar we samen met hen een win-winsituatie op lange termijn met toegevoegde waarde voor onze klanten kunnen garanderen. Door een fenomenale groei afgelopen jaren hebben we dit jaar het Gold Partnership-niveau van Aruba behaald.

TechTalk #2: Netwerk in de zorgsector

Sedert de laatste jaren merken we bij Orbid een groeiende behoefte aan netwerk in de zorgsector. Enerzijds willen de bewoners in zorgcentra kunnen streamen. Anderzijds was er door de Covid-pandemie een sterke nood aan video conferencing. Er ontstaat een vermenigvuldiging van het aantal netwerk componenten.

TechTalk #3: Vernieuwing netwerkinfrastructuur

Wanneer een klant aan Orbid een vernieuwing van de netwerkinfrastructuur vraagt, zal één van onze experten eerst de noden achterhalen aan de hand van enkele gerichte vragen. Pas nadien zal hij een gepast design opmaken op maat van de klant.

TechTalk #4: Draadloos netwerk

Wanneer een klant aan Orbid vraagt om een draadloos netwerk op te zetten dan zal één van onze experten eerst een duidelijke analyse maken van de verschillende parameters om zo de beste draadloze oplossing te voorzien. Pas nadien worden verschillende access points geïmplementeerd.