Orbid verkozen tot Best Partner of the Year

We zijn trots dat Orbid in 2023 de award voor DataCore Best Partner of the Year in ontvangst mocht nemen.

Bent u nog op zoek naar een DataCore-partner om uw opslag-architectuur te verbeteren? Vraag dan zeker raad aan onze experten, wij helpen u graag verder.

Contacteer ons

TechTalk #1: Gold Status Partnership

Bij Orbid investeren we al jaren in een kwalitatief, strategisch partnership met DataCore waarbij we vanaf de eerste klantencontacten toegevoegde waarde kunnen creëren. Door samen sterk in te zetten op certificatie, zowel voor de sales als op technische certificaten, bereikte Orbid de hoogste partnerstatus binnen DataCore.

TechTalk #2: Een pragmatische aanpak afgestemd op uw noden

Bij Orbid geloven we niet in ‘one size fits all’. Met Orbid en DataCore kiezen klanten voor een oplossing op maat van hun organisatie. We pakken de uitdagingen op een pragmatische manier aan en laten de door ons geboden oplossingen steeds valideren door de mensen van DataCore.

TechTalk #3: Software-defined storage in de zorgsector

In de healthcare sector zien we een aantal zeer specifieke noden op het vlak van up-time, high availability en het beheren en beveiligen van data, denk bijvoorbeeld aan patiëntgegevens. Dankzij DataCore oplossingen zoals Swarm en SANsymphony kunnen we op elk van deze domeinen een passend antwoord bieden.

Meer weten? Contacteer gerust onze experten