Deprez Construct en Deprez Handling Solutions, uitgeroepen door UNIZO als KMO van het jaar, bouwen oplossingen om intern transport te optimaliseren en automatiseren op maat van de klant. Zij zijn actief in 2 sectoren: enerzijds de overslag van zand en grind en anderzijds, hun grootste sector, de aardappel- wortel- en uien verwerkende industrie.

"Bij Deprez ontwikkelen en fabriceren we alles in-house. We beschikken hiervoor over een groot machine- en wagenpark. De opvolging van dit materieel zat verspreid bij verschillende medewerkers, waardoor het niet altijd eenvoudig was om het overzicht te bewaren. Zo kregen sommige machines te weinig aandacht of hadden andere een te hoge onderhoudskost.", vertelt zaakvoerder Jeroen Deprez.

JobRunner sloot het best aan bij onze noden en sprong er ook op het vlak van prijs-kwaliteit echt uit.
Deprez Construct
Jeroen Deprez, Zaakvoerder

De keuze voor Orbid JobRunner

"We maakten uiteindelijk de keuze om alles te centraliseren bij één persoon.", gaat Jeroen verder. "We zetten enorm in op digitalisatie en automatisatie. Daarom gingen we op zoek naar een software om deze persoon te ondersteunen het beheer van ons machine- en wagenpark."

Na een grondige zoektocht en verschillende software-tools te vergelijken, kwam Orbid JobRunner er als beste uit. "JobRunner sloot het best aan bij onze noden en sprong er ook op het vlak van prijs-kwaliteit echt uit."

Deprez ging met de nodige begeleiding en advies van Orbid stap voor stap aan de slag. "Samen met Orbid bouwden we een structuur op en voegden we al onze attributen manueel toe. Dit nam veel tijd in beslag, maar de kwaliteit van onze gegevens is veel beter en dat is voor ons op lange termijn het belangrijkste."

Dankzij JobRunner heeft Deprez hun verantwoordelijke voor de technische dienst kunnen ontzorgen. "Onze medewerkers voelen zich nu nog meer op hun gemak omdat ze weten dat we de machines en het onderhoud ervan goed opvolgen."

Wat is Orbid JobRunner?

JobRunner is een facility management software (FMIS) waarmee iedere medewerker in uw onderneming op een eenvoudige manier storingen of defecten kan melden. De technische dienst kan alle to do’s eenvoudig verdelen onder de technische medewerkers. U krijgt een centraal overzicht van alle taken, uitvoerder, timing en status van de werken.

Meer weten over JobRunner? Contacteer gerust onze experten.