Waarom security awareness?

Cybercriminelen gaan op een steeds creatievere manier tewerk om organisaties op te lichten. Als organisatie kan u zich hiertegen wapenen met technische maatregelen, denk bijvoorbeeld aan het activeren van Multifactor Authenticatie (MFA). Toch vormen incidenten op basis van menselijke fouten nog steeds de belangrijkste oorzaak van datalekken, downtime en/of reputatieschade voor een bedrijf.

Om de informatieveiligheid binnen uw organisatie te verhogen en meer specifiek het risico op incidenten rond social hacking te verminderen, moet u security awareness inbedden in het DNA van uw medewerkers. Om de verschillende acties te beheren, kan u gebruik maken van een performante tool via Orbid.

Security awareness tool: van opleiding tot recurrente phishing test

Via onze IT security awareness test kan u uw medewerkers bewustmaken van de technieken die cybercriminelen toepassen. Door de combinatie van phishing simulaties en awarenesstrainingen traint u uw medewerkers om potentiële dreigingen te herkennen en zo het risico op een phishing- of cyberaanval drastisch te verminderen.

In de tool hebt u een uitgebreide keuze aan phishing templates om kennis en alertheid te evalueren. Bovendien beschikt u ook over templates zoals posters en infographics met tips voor intern gebruik.

it security awareness tool dashboard grafiek

De voordelen van onze security awareness aanpak

 • Recurrente phishing test met rapportage

  Kies uit meer dan 1.000 phishing templates om de kennis en alertheid van uw medewerkers te evalueren. Dankzij de globale rapportage met adviezen van Orbid kan u bijsturen waar nodig.

 • U bent altijd mee met de nieuwste technieken

  U ontvangt maandelijks meldingen en updates rond informatieveiligheid. U krijgt ook een waarschuwing indien cybercriminelen nieuwe technieken toepassen.

 • Til uw security naar een hoger niveau

  Cybercriminelen richten zich nog steeds tot de zwakste schakel binnen een organisatie: de eindgebruiker. Door hen bewust te maken en te trainen, verhoogt u de beveiliging van uw IT-systemen.

 • Vermijd incidenten dankzij trainingen

  Gebruikers die toch in de val trappen krijgen meteen tips en tricks via phishing indicatoren en video’s zodat ze dit in de toekomst kunnen vermijden.

Neem contact op