In Vlaanderen is innovatie een topprioriteit. Volgens een studie van de SERV-Stichting Innovatie & Arbeid ziet maar liefst 70% van de organisaties innovatie als een groeikans. Bijna de helft heeft ook zijn businessplan afgestemd op de digitale toekomst. Investeren in digitale technologieën maakt dan ook deel uit van een duidelijke visie en strategie. Het is een transformatieproces voor de hele onderneming. Maar hoe meer technologieën en tools er zijn, hoe inefficiënter en onoverzichtelijker het IT-landschap wordt.

Door een wildgroei van data, apps en apparaten moeten medewerkers voortdurend afwisselen. Zo verliezen ze veel tijd. Bovendien vormt werkplekbeheer vaak een te groot deel van het takenpakket van IT’ers. Ook de business heeft niet genoeg inzicht in de dagelijkse processen en staart zich blind op onoverzichtelijke data.

In deze whitepaper analyseren we wat uw medewerkers, IT’ers en managers verwachten van een moderne werkplek en waar de pijnpunten liggen. Daarna geven we zes concrete tips om orde te scheppen in de chaos.

Vul uw gegevens hieronder in en ontvang de whitepaper per mail.

Download whitepaper

Vul uw gegevens in en ontvang de whitepaper per mail.