U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Save your seat - Veilige heropstart van uw organisatie

Tool om een werkplek te reserveren volgens het principe van social distancing 

Komen uw medewerkers bij het versoepelen van de maatregelen rond het coronavirus terug naar kantoor? Hoe organiseert u zich zodat iedereen op minstens anderhalve meter afstand van elkaar kan plaatsnemen? En hoe vermijdt u dat uw medewerkers terug naar huis moeten keren omdat er geen beschikbare en veilige werkplaats is? 

In het kader van Covid-19 moet u als organisatie maatregelen nemen om de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers te verzekeren. Dankzij de ‘Save your seat’-tool van Orbid kunnen uw medewerkers hun werkplaats reserveren rekening houdend met social distancing. 

Contacteer ons voor meer info Bekijk de demo/webinar

 

 

Hoe gaat het in zijn werk? 

1) Inrichting van uw kantoorruimte en beschikbare werkplekken 

Als organisatie moet u uw kantoorruimte inrichten zodat iedereen die komt werken op minstens anderhalve meter afstand van elkaar kan plaatsnemen. Bepaal dus welke werkplekken mogen ingenomen worden en welke niet. Zo legt u een maximumcapaciteit vast rekening houdend met social distancing.  

U bezorgt Orbid tijdens de intake een grondplan met de beschikbare 'seats'. Een grondplan wordt best per verdieping aangemaakt met een maximum van 40 seats.

2) Digitalisering van uw kantoorruimte  

Orbid maakt op basis van deze inrichting een digitale plattegrond met de beschikbare werkplekken per kantoorruimte. Zo krijgt u een ‘Save your seat’-tool op maat van uw organisatie.

3) Uw medewerkers reserveren hun werkplek  

Via een persoonlijke login kunnen uw medewerkers voortaan van thuis uit hun werkplek op kantoor reserveren. Ze kiezen hierbij één van de beschikbare werkplekken en de dag waarop ze komen werken. Eens de maximumcapaciteit bereikt is, kan er geen werkplek meer gereserveerd worden.  

Save your seat - Orbid

Wat hebben we van u nodig?

Om de ‘Save your seat’-tool op maat van uw organisatie te configureren, hebben we nood aan de juiste inrichting van uw kantoor en de beschikbare werkplekken. We vragen deze info op tijdens de intake. 

Voordelen 'Save your seat'-tool

 

Meer info? 

Meer weten? Contacteer ons gerust, wij helpen u graag verder.
Meer informatie kan u ook vinden in de reportage van Kanaal Z of het artikel op TechZine.

Contacteer ons voor meer info Bekijk de demo/webinar

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »