U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Medewerkers motivatiebevraging

Hoe is het in deze tijden gesteld met de motivatie en betrokkenheid van uw medewerkers? Wat kan u als organisatie doen om de (mentale) well-being van uw equipe te versterken? Hoe tevreden zijn uw medewerkers en welke acties kan u ondernemen om van hen delighted employees te maken?

Dankzij de medewerkers motivatiebevraging van Orbid brengt u de motivatie, betrokkenheid en tevredenheid van uw personeel in kaart. Via een vragenlijst en groepsgesprekken gaan we dieper in op verschillende thema’s zoals communicatie, sfeer, persoonlijke ontplooiing, leiderschap en jobinhoud. Het resultaat is een duidelijk rapport en actieplan waarmee u als organisatie aan de slag kan!

Vandaag hebt u een unieke kans om in de huidige tijden de motivationele factoren en de mentale gezondheid - in een professioneel kader - van uw medewerkers in kaart te brengen en indien nodig te versterken. Tijdens onze gratis webinar ontdekt u aan de hand van een concrete praktijkcase hoe de medewerkers motivatiebarometer van Orbid u hierin kan ondersteunen. Vraag de webinar hier gratis aan.

Vraag de webinar hier gratis aan

 

U krijgt inzicht in:

 • De mate van persoonlijke betrokkenheid van uw medewerkers 
 • De mate van betrokkenheid van de medewerkers met het team en de organisatie
 • Inzichten in de onderliggende drivers en employer branding
 • De impact op de kwaliteit van de dienstverlening
 • De impact op het individueel welbevinden
 • De impact op de professionele voldoening

Wat zijn de voordelen van een motivatiebevraging?

 • Breng de motivatie, betrokkenheid en tevredenheid van uw medewerkers in kaart.
 • Krijg een overzicht van de sterktes van uw organisatie én de verbeteropportuniteiten op korte en (middel)lange termijn
 • Zorg voor een hogere retentie, betrokkenheid én productiviteit

Onze aanpak

 • Intake 

  Samen met u leggen we de concrete doelstellingen en verwachtingen van het traject vast. Zo kunnen we de motivatiebevraging en de aanpak volledig op maat van uw organisatie finetunen.
   
 • Bevraging medewerkers via vragenlijst

  We nemen de vragenlijst af bij alle medewerkers van uw organisatie, al dan niet onderverdeeld in groepen (bv. teams of units). Hierbij streven we naar 100% respons om betrouwbare gegevens op te bouwen en oorzaken te vinden voor eventueel mindere motivatie. De resultaten hiervan verwerken we in een eerste presentatie die we tussentijds afstemmen met u.
   
 • Groepsgesprekken

  Via groepsgesprekken met uw medewerkers gaan we dieper in op bepaalde resultaten van de vragenlijst. Zo brengen we de achterliggende motivaties in kaart als kwalitatieve aanvulling op de vragenlijst.
   
 • Rapport & actieplan

  Op basis van de vragenlijst en groepsgesprekken maken we een synthese van de resultaten en bevindingen. Deze presenteren we, samen met een duidelijk actieplan, aan het management/HR.

Interesse?

Wil u meer weten over deze motivatiebevraging of hebt u interesse om deze in te zetten voor uw organisatie? Neem gerust contact op met ons, wij helpen u graag verder. Of vraag hier onze gratis webinar aan.
 

Contacteer me over deze oplossing

 • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »