Groepsfoto ORBID GROW event

Hoe werken we samen?

Dankzij flexibele ondersteuning, no-nonsense advies en afgelijnde projecten helpen we organisaties groeien en verhogen we de maturiteit in deze domeinen. Elke realisatie is het resultaat van een partnership tussen onze enthousiaste klanten, ervaren Orbid-medewerkers en vooruitstrevende technologie-leveranciers. Orbid maakt sinds 2020 deel uit van de Ricoh-groep, waardoor we extra troeven in handen hebben om organisaties zo optimaal mogelijk te ondersteunen én samen te streven naar verdere groei.

Onze aanpak

Komt u tijd of mensen tekort? Ervaart u een piek in workload of zoekt u een tijdelijke vervanging? Dankzij de Orbid FlexStaffing komt een expert één of meerdere dagen per week/maand bij u langs. Daarbij hebt u de touwtjes in handen: afhankelijk van uw noden en doelstellingen kiest u zelf de timing, frequentie en inhoud van de ondersteuning.

Bent u op zoek naar ondersteuning voor een specifiek project? Orbid volgt steeds een uniforme en flexibele projectaanpak met meetbare targets, zelfs voor kleinere projecten. Daarbij steunen we op een 'Project Life Cycle'-aanpak.

Orbid zet in op een duurzame planeet

Bij Orbid ondersteunen we niet enkel de groei van onze klanten op het vlak van ICT, Software en HR, graag zetten we ook onze schouders onder de aanplanting van 1.000 bomen in de prachtige vallei van de Poekebeek. Zo dragen we samen met Natuurpunt ons steentje bij voor een duurzamere planeet.

Realisaties in de kijker

Orbid team ICT Software HR Experts

De waarden ‘Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in Team’ – vervat in GROW - vormen de kern van onze bedrijfscultuur.

Werken bij Orbid

Werken bij Orbid?

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat onze mensen groeien in hun job én als persoon. Je werkt samen met collega’s aan uitdagende projecten bij organisaties én je krijgt full support om je technische skills te upgraden. Daarnaast zal je bij Orbid je soft skills (zoals omgaan met verschillende persoonlijkheden, communicatie, feedback geven en leiding geven) naar een hoger niveau te tillen. Dit alles binnen een cultuur van ondernemerschap, respect en openheid.

Wil je ook eens bijpraten met collega’s (al dan niet over het werk)? We bedelven je graag met uitnodigingen voor Orbid-meetings, personeelsfeesten, BBQ’s, afterworks, darts-tornooien, voetbal- en fietsevenementen, … en andere leuke get-togethers.

Onze partners

  • Microsoft
  • Watchguard
  • HP Enterprise
  • Logo DataCenter United private cloud België Orbid