Microsoft Partner Designation voor Modern Work en voor Data & AI (Azure)

Klanten die Microsoft-oplossingen (willen) gebruiken, identificeren graag gemakkelijk partners die de nodige technische capaciteiten en ervaring hebben om hen te ondersteunen. Om dit proces te vereenvoudigen, lanceerde Microsoft de ‘Microsoft Partner Designation’. Met dit nieuw format erkent Microsoft haar partners op basis van drie componenten:

  • Performance
  • Skilling
  • Customer success

Met trots kunnen we meedelen dat Orbid als Microsoft-partner in België de erkenningen ‘Solution Partner for Modern Work’ én ‘Solution Partner for Data & AI (Azure)’ heeft behaald.

Orbid is Microsoft Solution Partner for Modern Work

Solutions Partner Modern Work

Organisaties willen meer dan ooit dat hun medewerkers online en veilig kunnen samenwerken, vanop elke locatie, elk device én met de meest recente data. Daarom gaan ze op zoek naar nieuwe digitale oplossingen om de productiviteit van hun medewerkers te stimuleren in een externe of hybride omgeving.

Orbid is trots erkend te zijn als Solutions Partner Modern Work. Op basis van criteria zoals prestaties, skills en realisaties bij onze klanten, tonen we aan dat we over een brede capaciteit beschikken om organisaties te ondersteunen bij het verhogen van hun productiviteit en de switch te maken naar de moderne werkplek.

Orbid is Microsoft Solution Partner for Data & AI (Azure)

Solutions Partner Data & AI (Azure)

Uw data is goud waard. Als organisatie wil u dan ook snel en overzichtelijk inzichten krijgen in uw data om de juiste beslissingen te nemen. Technologieën zoals Artificiële Intelligentie (AI), Microsoft .NET, Microsoft Power BI en SQL kunnen dit proces alleen maar ondersteunen.

Orbid beschikt als Data & AI Solutions Partner (Azure) over een brede capaciteit om bedrijven te helpen hun data over meerdere systemen te beheren om analytics- en AI-oplossingen te bouwen. We zetten sterk in op training en certificering van onze medewerkers en hebben al meerdere succesoplossingen bij onze klanten opgeleverd. Bovendien hebben we als Solutions Partner toegang tot extra resources en kunnen we de lijn tussen u en Microsoft aanzienlijk inkorten en versnellen.

Our mission is to empower every person and every organization on the planet to achieve more.
Microsoft

Waarbij kan Orbid u ondersteunen?

Bent u op zoek naar een Microsoft-partner in Vlaanderen, dan is Orbid de juiste keuze. Onze experten helpen u graag bij:

  • Microsoft Azure

Microsoft Azure is het cloud computing platform van Microsoft en biedt met meer dan 200 producten en cloudservices een uitzonderlijk groot aanbod en een enorme waaier aan mogelijkheden. Bovendien is het cloudplatform zeer flexibel en schaalbaar waardoor uw organisatie snel en gemakkelijk kosten kan besparen.

De experten van Orbid gidsen u graag doorheen alle oplossingen binnen Microsoft Azure. Zo bieden we onder mee ondersteuning bij migraties naar Azure, Azure Virtual Desktop (AVD), DevOps en Databases (Platform as a Service).

  • Modern Workplace

Hybride werken vormt steeds meer de norm. Uw medewerkers willen continu kunnen samenwerken via tools zoals Microsoft SharePoint of Teams, en dit vanop eender welk device of locatie. Deze explosie aan devices brengt uiteraard ook uitdagingen mee, zeker op het vlak van beheer en security.

Orbid kan u ondersteunen bij het implementeren van de verschillende (security) tools binnen Microsoft 365 - denk bijvoorbeeld aan Microsoft SharePoint of Teams - en het Microsoft Power Platform zodat uw medewerkers optimaal én op een veilige manier kunnen samenwerken. Bovendien kunnen we u via onze Managed Modern Workplace oplossing ontzorgen op het vlak van beheer en security van uw devices.

  • Microsoft Power Platform

Als organisatie wil u op een slimme manier met uw data omgaan om zo een voorsprong te nemen op uw concurrentie. Om organisaties hierbij te helpen, ontwikkelde Microsoft het Power Platform. Het Power Platform bestaat uit Power BI, Power Apps, Power Automate en Power Virtual Agents zodat u - met relatief weinige technische kennis - data kan analyseren, verwerken en automatiseren vanuit verschillende databronnen.

Orbid kan u ondersteunen bij het opzetten en implementeren van de verschillende applicaties binnen het Power Platform.

  • Microsoft Dynamics 365 Sales (CRM) & Marketing

Digitale transformatie is voor elke organisatie een topprioriteit. Intelligente tools zoals een CRM-systeem of marketing automation kunnen helpen om dit proces te versnellen. Microsoft biedt met Microsoft Dynamics 365 intelligente business apps om uw organisatie te laten groeien, evolueren en transformeren.

Orbid kan u adviseren en ondersteunen bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Sales (CRM) en Microsoft Dynamics 365 for Marketing.

  • Software op maat via .NET & Azure

Bent u op zoek naar specifieke software of wenst u extra functionaliteiten in een bestaand pakket? Zoekt u een partner om uw huidige software te moderniseren? Of wil u software op maat ontwikkelen in Microsoft Office?

Orbid beschikt over een uitgebreid development team die uw software op maat kan ontwikkelen in .NET en Azure.

Contacteer onze experten

Hebt u een vraag over onze ondersteuning? Contacteer gerust onze experten, wij helpen u graag verder.