Kies voor Microsoft 365

Microsoft (Office) 365 telt zo’n 30 apps om te communiceren, samen te werken en de productiviteit te verhogen. Denk aan SharePoint, Teams, Power Apps, OneDrive, Planner en klassiekers zoals Outlook, Word en Excel.

Orbid-consultants kunnen u helpen om Microsoft 365 op te zetten in uw bedrijf. Via een analyse van het gebruik en de nodige opleidingen zorgen we voor een goede adoptie van de gekozen apps. We organiseren ook regelmatig workshops om kennis te maken met nieuwe apps in Microsoft 365.

Werk samen met SharePoint

Met SharePoint kan u eenvoudiger kennis delen en digitaal samenwerken. Verzamel alle informatie op één centrale plek en werk tegelijkertijd met meerdere collega’s aan hetzelfde document. Als Microsoft Gold Partner ontwikkelden we drie gebruiksklare SharePoint-omgevingen, waarin u snel aan de slag kan met GDPR, hr en de digitalisering van uw bedrijfsprocessen.

Communiceer met Teams

Met Microsoft Teams bundelt u heel wat Microsoft-apps, zoals SharePoint, OneNote en Planner, in één digitale werkplek. Bel, chat, doe videocalls, vergader online en deel uw scherm. Of hou uw mailbox onder controle, verhoog de productiviteit en verbeter de samenwerking.

Optimaliseer uw klantrelatie via Microsoft Dynamics 365 Sales (CRM)

Wie zijn uw klanten? Wat zijn hun behoeften? En hoe kan u een uniform salesproces hanteren en de hit rate van uw verkoop verhogen? Met Microsoft Dynamics 365 Sales (CRM), een onderdeel van Dynamics 365, onderhoudt u relaties met klanten, partners en leveranciers online. Deze krachtige CRM bezorgt u de nodige intelligentie om commercieel te scoren. U kan rekenen op ons voor advies over en het beheer van uw systeem.

Krachtige IT-infrastructuur

Een krachtige, veilige, betrouwbare en flexibele IT-infrastructuur vormt de basis van een succesvol bedrijf. Als Microsoft Gold Partner zijn we expert in de implementatie en configuratie van de brede waaier aan Microsoft-oplossingen, waaronder Microsoft Azure.

Microsoft is not about greed.
It’s about innovation and fairness.
Microsoft
Bill Gates, oprichter

Contacteer onze experten