Voor welke software op maat bieden wij ondersteuning?

Elke organisatie is anders. Het is dan ook logisch dat de software die uw bedrijf nodig heeft over specifieke of unieke functionaliteiten moet beschikken. Bedrijven kiezen daarom vaak voor software op maat, als stand-alone applicatie of voor koppelingen met standaardpakketten.

Onze experten vinden probleemloos hun weg in responsive apps en staan garant voor een vlotte samenwerking.

 • Bedrijfsapp op maat

  Het vereenvoudigen van bedrijfsactiviteiten is voor iedere organisatie belangrijk. Dankzij de ontwikkeling van een app op maat zet u een hele stap vooruit in de digitale transformatie waarin we ons vandaag bevinden. Orbid heeft de nodige kennis in huis om zo’n app op maat voor u te ontwikkelen.

 • Planningsoftware op maat

  Plannen kost tijd en moeite, maar is noodzakelijk voor een krachtige onderneming, hoe klein of hoe groot ook. Vergeet Excel en Outlook: gebruiksvriendelijke planningsoftware op maat bespaart u tijd en verhoogt de productiviteit. We helpen u graag bij het bouwen en optimaliseren van de juiste planningsoftware op maat van uw organisatie.

 • .NET development

  Voldoet standaardsoftware niet voor 100% aan uw noden? Wenst u nog extra accenten te leggen of een bestaand pakket volledig op uw onderneming afstemmen? Het .NET development team van Orbid ontwikkelt voor u software op maat in Microsoft .NET.

 • Maatontwikkeling in Microsoft Office

  Werkt u vandaag met Excel of Access en wil u het gebruik in uw onderneming hiervan optimaliseren? Orbid ondersteunt u graag bij de ontwikkeling en onderhoud van uw Microsoft Office applicaties zoals Access, Excel, Word en PowerPoint.

Inspiratiegids ‘Waarom kiezen voor software op maat?’

De voordelen van maatsoftware

 • Verhoog de productiviteit en efficiëntie

  De software voldoet volledig aan de noden van uw bedrijf zodat de efficiëntie en productiviteit van uw medewerkers stijgt.

 • Gebruik de recentste technologieën

  Uw software op maat is steeds gebaseerd op de laatste technologieën. Bovendien maakt u de software zo gebruiksvriendelijk als u zelf wil.

 • Onderscheid u van de concurrentie

  U kan zich onderscheiden van de concurrentie. Het geeft u een strategisch voordeel en een mooie return on investment.

 • De broncode is voor u

  Orbid zorgt voor een goede kennisoverdracht eenmaal het project voltooid is. Bovendien is de broncode voor u zodat u in de toekomst, indien nodig, aanpassingen kunt doen.

Om onze dienstverlening te optimaliseren, hebben we met Orbid een softwarepakket ontwikkeld die de bezoekers in staat stelt om aan self-service te doen. De burger bespaart hierdoor heel wat tijd en betaalt enkel voor wat hij verbruikt heeft.
IMOG

Hoe software op maat laten maken?

Het implementeren van software kan in de vorm van projectwerk of via FlexStaffing.

 • Projectwerk - We volgen hierbij een uniforme en flexibele projectaanpak met meetbare targets, zelfs voor de kleinere projecten. Na elk bezoek ontvangt u een gedetailleerd rapport zodat u weet welke acties uitgevoerd zijn. We evalueren samen het project en sturen bij waar nodig. Orbid steunt voor zijn projecten op een ‘Project Life Cycle’-aanpak.

​​​​​​​

 • FlexStaffing - Via de FlexStaffing komt een expert, één of meerdere dagen per week of per maand, bij u langs voor de ontwikkeling van software op maat. U kiest zelf wanneer en hoe vaak u begeleiding nodig hebt. Zo kunnen we ontwikkelen op uw tempo. Bovendien moet u geen budget voorzien voor de aanwerving van een voltijdse collega.

Neem contact op

Ontdek onze andere diensten