Waarom planningssoftware?

We zien dat veel organisaties hun planning beheren in tools zoals Excel en Outlook. Deze programma’s dienen echter vooral voor visualisatie en hebben verschillende nadelen: u kan er niet met meerdere gebruikers in werken, er is geen koppeling met andere systemen en er is geen ingebouwde intelligentie.

Met de juiste planningssoftware stemt u de volledige planning af op maat van uw bedrijf en vereenvoudigt u het planningsproces aanzienlijk.

Onze aanpak voor planningssoftware op maat

Orbid heeft veel expertise en ervaring in de ontwikkeling van maatsoftware. Bovendien zijn we gekend voor het ontwikkelen van interfaces met bestaande software zoals Exact, MS Dynamics SAP,... En ook onze eigen software Jobrunner (planning technische dienst) beschikt over planningsmodules.

De voordelen van software voor planning

 • Vereenvoudig uw manier van werken

  Planningssoftware vergemakkelijkt uw bestaande manier van werken dankzij automatiseringen, zoals bijvoorbeeld automatische kilometerberekening of route-optimalisatie. Er kunnen ook controles gebeuren om fouten te vermijden. De software kan aangepast worden aan al uw specifieke bedrijfsbehoeften. Of u nu in de logistiek, gezondheidszorg of bouw werkt, u kunt functionaliteiten toevoegen die perfect bij uw processen passen.

 • Werk met meerdere mensen tegelijk

  Meerdere mensen kunnen tegelijkertijd met uw planning tool werken. Uw productiviteit neemt ook toe dankzij de gestroomlijnde productie- of personeelsplanning. Bovendien is de software bruikbaar op alle platformen en apparaten in uw bedrijf.

 • Koppel met andere software

  Software op maat kan u makkelijk koppelen aan andere software zoals uw ERP-pakket, de software van uw sociaal secretariaat of prikklok. Uw investering blijft bewaard, ook bij verandering of upgrade van ERP-software.

 • De broncode is voor u

  Kiest u voor uw planning software op maat voor Orbid, dan is de broncode voor u. Indien u een eigen developer in huis hebt, kan er kennisoverdracht voorzien worden.

webinar Productivity hacks in Microsoft 365: Microsoft Power Platform vrouw tablet

Whitepaper ‘Planning software op maat’

 • Vereenvoudig en digitaliseer uw planningsproces
 • Wanneer kiezen voor maatsoftware?
 • Win tijd en werk productiever

Zij vertrouwden ook al op Orbid voor hun software op maat

Contacteer onze experten

Ontdek onze andere diensten