Digitaliseer uw HR-processen

HR-digitalisatie
 • Zorg voor een vlot beheer van vacatures & CV's

  Heeft uw organisatie veel openstaande vacatures? Orbid helpt u niet alleen bij het vinden van geschikte kandidaten, maar ook bij het beheren van alle vacatures en potentiële sollicitanten. We kunnen een geautomatiseerde e-mailworkflow opzetten voor sollicitaties. Ook zorgen we ervoor dat niet-geselecteerde kandidaten automatisch op de hoogte worden gebracht, zonder daarbij het persoonlijke aspect van HR uit het oog te verliezen. Bovendien houden we rekening met de privacy van de kandidaten, zoals het verwijderen van hun gegevens na een bepaalde termijn.

 • Verkrijg een overzicht van verlof en ziekte registraties

  Het aanvragen of melden van verlof of ziekte moet zo eenvoudig mogelijk kunnen verlopen. Om de gebruiker op de hoogte te houden van tellers en mogelijkheden kan Orbid een tool voorzien waarin men een centraal overzicht krijgt van elke registratie.

 • Vraag eenvoudig onkosten en vergoeding aan

  Het aanvraagproces voor onkosten en vergoedingen moet efficiënt en transparant verlopen, met duidelijke betrokkenheid van de juiste personen die bevoegd zijn om goedkeuring te verlenen. Op deze manier kan de aanvrager snel inzicht krijgen in wat er nog van hen wordt verwacht en waar ze zich bevinden in het proces. Tegelijkertijd biedt dit de uitbetaler helderheid over wat er nog moet gebeuren en welke kosten nog openstaan.

 • Creëer een well-being evaluatietool

  Het actief monitoren van de werksfeer en het meten van de druk zijn van cruciaal belang om een positieve werkomgeving te behouden. Door gebruik te maken van evaluatietools voor individuele gesprekken of periodieke welzijnsevaluatieformulieren op organisatieniveau kan Orbid u helpen om inzicht te krijgen in het welzijn van uw medewerkers op de werkvloer.

Contacteer onze experten

Waarom kiezen voor Orbid als partner voor het digitaliseren van HR-processen?

 • Unieke marktpositie

  Orbid heeft een unieke positie in de markt omdat we onze HR-expertise mixen met onze IT-kennis. Hierbij kunnen we jullie processen ondersteunen op strategisch en digitaal vlak.

 • Volledig op maat van uw noden

  Kiest u voor het digitaliseren van uw processen via Orbid, dan kiest u voor digitalisatie op maat van uw organisatie, zonder overbodige of ontbrekende functionaliteiten.

 • Verhoogde productiviteit

  Door HR-processen te automatiseren krijgt uw HR-afdeling extra tijd en ruimte om zich te focussen op wat echt telt.

 • Eén versie van de waarheid

  U kan al uw documenten op een centrale plaats bewaren zodat u beschikt over één versie van de waarheid. De ‘spreadsheet hell’ is dus definitief verleden tijd.

Download ons rapport 'Wat zijn de HR-trends en prioriteiten voor 2024?'

Contacteer onze experten

Ontdek onze andere diensten