Voor welke hr-domeinen bieden we ondersteuning?

Onze consultants ondersteunen u in tal van hr-domeinen, met een focus op soft HR. We blinken uit in topics zoals rekrutering, onboarding, learning & development, coaching en talent- en competentiemanagement. Als HR Business Partners helpen we u evengoed bij de afhandeling van uw payroll (communicatie met sociaal secretariaat), eerste vragen rond sociale wetgeving, interne communicatie of andere HR-taken. We maken graag deel uit van uw HR-team voor de ondersteuning bij de dagelijkse werking, of begeleiden u bij specifieke projecten. Denk maar aan een het opzetten van een competentiebeleid, een systeem van functioneringsgesprekken, de ontwikkeling van groeipaden, de optimalisatie van uw performance management of evengoed een update van uw arbeidsreglement.

inhouse HR-ondersteuning soft HR

Flexibele HR-ondersteuning

We stemmen onze ondersteuning af op uw noden, budget en hr-doelstellingen. Met onze FlexStaffing-aanpak bepalen we samen met u de inhoud en tijdsbesteding, volgens uw wensen en prioriteiten. Daarbij brengen we enkele parameters in kaart:

  • Wat is de scope van de opdracht? Zoekt u iemand met een generalistische of eerder specifieke achtergrond (bv. in werving & selectie, employer branding, onboarding …)?
  • Voor welke periode heeft u ondersteuning nodig?
  • Gaat het om full-time of part-time ondersteuning?
  • Op welk niveau moet onze consultant werken: HR Assistant, Recruiter, HR Officer, HR Business Partner of HR Manager?

We bieden u de nodige expertise, deeltijds of voltijds, voor grote en kleine opdrachten. We blijven ook in contact om volgens uw noden de opdracht, de looptijd of de beschikbaarheid van onze consultants aan te passen.

Uiteraard is de klik met de Orbid-consultant heel belangrijk. We stellen u dan ook graag persoonlijk voor aan onze medewerkers, en zorgen nadien voor een regelmatige opvolging. Weet u zelf nog niet exact welke projecten u eerst wil (laten) aanpakken? Dan helpen we u graag verder met een HR-scan.

flexibele HR-ondersteuning FlexStaffing-aanpak HR-scan intake gesprek voorstelling consultant opvolging

Verhalen van klanten

Neem contact op