Een greep uit onze hr-experten

Recruiters

Bent u op zoek naar een Recruiter die snel en efficiënt een vacature kan invullen? Doe dan een beroep op onze inhouse rekrutering. Onze Recruiter wordt dan deel van uw team, zodat we kort op de bal kunnen spelen. Hij gaat op zoek naar de beste kandidaat voor de job en houdt daarbij rekening met de functievereisten, maar ook met competenties en talenten.

Senior HR Consultant

Wil u de uitbouw en het beheer van uw hr-beleid uitbesteden? Vertrouw dan op de proactieve en veelzijdige aanpak van onze Senior HR Consultant. Hij is coach, bemiddelaar, intermediair en informatiepunt. Hij denkt mee en adviseert u over hoe u uw hr-beleid kan vervolledigen, verbeteren en meer lean kan maken.

Onze Senior HR Consultant Hans heeft zijn ervaring, resultaatgerichtheid en communicatieve skills al in heel wat bedrijven ingezet. Met mooie resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Kies voor FlexStaffing

FlexStaffing is onze flexibele consultancyformule. Een van onze hr-experten komt dan een of meerdere dagen per week of maand bij u langs. U hebt de touwtjes volledig in handen. Afhankelijk van uw doelen en noden kiest u zelf de timing, frequentie en inhoud van de ondersteuning. Hierdoor weet u goed op voorhand hoeveel budget u nodig heeft en wanneer uw hr-project of -vraag behandeld zal worden.

Onze hr-scan: voor hr met impact

Wil u uw hr naar een hoger niveau tillen? Onze hr-scan onderzoekt de maturiteit van uw hr-domeinen en bekijkt of uw huidige hr-beleid afgestemd is op de noden en doelstellingen van uw bedrijf. Via onze hr-scan krijgt u een plan van aanpak, met prioriteiten, om hr met impact te realiseren. Zo evolueert uw hr-beleid naar eentje met een focus op werkbaar werk.