Of uw organisatie nu actief is in de afvalverwerking, als maatwerkbedrijf of zelfs als crematorium: elke organisatie is uniek. Toch zien we zeker één constante: door de razendsnelle technologische evoluties is elk bedrijf genoodzaakt om snel te schakelen en processen te digitaliseren en te automatiseren. Alleen zo kan u uw medewerkers efficiënter en productiever laten werken en nog meer doen in minder tijd.

Om processen te digitaliseren, doen bedrijven vaak een beroep op standaardsoftware. Alleen voldoet standaardsoftware vaak niet volledig aan de wensen. Zo hebben bedrijven vaak nood aan bepaalde specifieke functionaliteiten om zich bijvoorbeeld te onderscheiden van de concurrentie of te voldoen aan wettelijke vereisten.

Indien standaardsoftware niet volledig voldoet aan de wensen of zo specifiek is dat het gewoonweg niet bestaat, kiezen organisaties voor software op maat.

Wat zijn de voordelen van software op maat van uw organisatie?

 • De software sluit volledig aan op uw noden

  De maatsoftware is volledig afgestemd op uw behoeften. U bepaalt zelf welke functionaliteiten u in de software implementeert, hoe de tool eruitziet en hoe gebruiksvriendelijk u de software maakt. Zo verhoogt u de efficiëntie en productiviteit van uw medewerkers.

 • Integratie met andere systemen

  Software op maat kan u naadloos integreren met andere systemen zoals uw ERP-software.

 • Haal een concurrentieel voordeel

  Hebt u een unieke werkwijze waar u een competitief voordeel uithaalt? Dan kan dit via standaardsoftware verloren gaan. Met software op maat zorgt u ervoor dat u uw huidige werkwijze kan behouden om zo de een stap voor te zijn op uw concurrenten.

 • De broncode is voor u

  Indien u kiest voor maatsoftware via Orbid, dan is de broncode steeds voor u beschikbaar. Zo hebt u de flexibiliteit om in de toekomst zelf aanpassingen te doen aan de tool.

Dankzij het weegprogramma beschikken onze maatwerkers over een soort GPS waarbij ze met een duidelijk stappenplan steeds de juiste handelingen kunnen uitvoeren.
WAAK
Stijn Langedock, afdelingsverantwoordelijke

Zij vertrouwden al op Orbid voor hun software op maat

Contacteer onze experten

Ontdek onze andere diensten