Wat eraan vooraf ging

Bart, project manager bij Trafiroad, vertelt: “Vroeger werkten we met een eenvoudige Excel om onze 50 botsabsorbeerders aan te sturen. Deze Excel groeide al snel aan tot een programma. We realiseerden ons dat dit een groot risico inhield op verlies van data mocht deze Excel crashen. Daarom beslisten we om een beroep te doen op Orbid om een planningstool op maat uit te werken.”

Maatsoftware voor planning

“Vanuit de planningstool van Orbid kunnen we heel efficiënt onze interne en externe botsopdrachten managen. We zien heel duidelijk waar en wanneer een botsabsorbeerder vrij staat en kunnen snel vanuit de tool een voertuig en een team toewijzen aan de opdracht. Hierdoor is de inzetbaarheid vergroot en kunnen we zowel de vooraf aangevraagde als de last-minute aanvragen vlot verwerken.”

“De tool is gebruiksvriendelijk en wordt dan ook zeer goed onthaald bij onze medewerkers. De chauffeurs kunnen zeer gestructureerd te werk gaan en ook voor de boekhoudafdeling is het een meerwaarde aangezien zij gemakkelijk rapporten exporteren om nadien in de boekhouding te verwerken,” aldus Sigfried Crommen, logistieke planner.

Samenwerking met Orbid

"Orbid kwam vanaf het begin met een helder plan van aanpak. Ze luisterden goed naar onze noden en hadden al heel wat ervaring hadden met het schrijven van planningtools op maat. De tool wordt tot op heden maandelijks geëvalueerd met de medewerkers van Orbid om te kijken waar we nog kunnen verbeteren. De opvolging en zorg nadien is van een hoogstaand niveau.”

Meer informatie over Trafiroad kan u vinden op www.trafiroad.be of volg hen op LinkedIn.

Ontdek onze diensten