Maatsoftware voor planning

Maarten, verantwoordelijke voor de planning van techniekers, vertelt: "Vroeger verwerkten we heel veel op papier. Met dubbel werk, fouten en onduidelijkheid als gevolg. Het kostte ons te veel geld, daarom besloten we dit proces te vereenvoudigen met de hulp van Orbid."

Dankzij de planningssoftware weten we bij welke klant een technieker zich momenteel bevindt en kunnen wij klanten op voorhand op de hoogte brengen mocht de timing wijzigen. Daarnaast verloopt de facturatie veel sneller. Via de app kan de technieker zijn werkzaamheden registreren, welke producten hij gebruikt heeft en kan hij indien nodig een foto nemen. Wij ontvangen hiervan een volledig verslag zodat we de factuur snel en foutloos kunnen opmaken. Dit bespaart tijd en laat ons toe sterker te focussen op de realisatie van unieke zwembaden."

Samenwerking

"Omdat Bob Monteyne een bouwfirma met een belangrijke servicetak is, wilden we over een softwarepakket beschikken dat gemakkelijk aanpasbaar was. We hebben gekozen voor software op maat bij Orbid. De samenwerking is heel goed verlopen. Dankzij de co-sourcing formule van Orbid komt er op regelmatige basis iemand langs om mogelijke aanpassingen door te voeren."

Meer informatie over Bob Monteyne kan u vinden op www.bobmonteyne.be of volg hen op LinkedIn.

Ontdek onze diensten