Waarom een app ontwikkelen?

Een app ontwikkelen voor uw bedrijf zorgt ervoor dat u een stuk van uw tijd aan andere, belangrijkere dingen kan besteden. Orbid ondersteunde al tal van klanten bij de ontwikkeling van een mobiele app op maat van hun onderneming. Zo ontwikkelden wij al applicaties voor toepassingen in onder andere sales, fieldservice, checklists, magazijnbeheer en planning.

Onze medewerkers ontwikkelen voor u een app van A tot Z, helemaal op maat. Geen gedoe of onnodige features, uw applicatie wordt ontwikkeld volledig volgens de noden die u aangeeft. Onze experts staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren zodat uw app steeds up-to-date blijft en u er ten volste gebruik kan van maken.

In praktijk...

Via de app kunnen onze techniekers werkzaamheden registreren, kunnen ze aangeven welke producten ze gebruikt hebben en indien nodig een foto nemen. Wij ontvangen hiervan een volledig verslag en kunnen de factuur snel en foutloos opmaken.
Bob Monteyne

De voordelen van een app op maat

 • Anywhere en anytime

  Raadpleeg uw data altijd en overal, vanop eender welk device en op elk platform (Windows 10, Android en iOS)

 • Professionele uitstraling

  Dankzij een applicatie op maat zorgt u voor een professionele uitstraling van uw organisatie.

 • Hogere hit rate en omzet

  Uw personeel beschikt steeds over real-time data wanneer ze bij klanten gaan. Zo verhoogt u de hit rate en omzet van uw organisatie.

 • Bespaar tijd

  Een applicatie op maat bespaart u niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat uw klanten en medewerkers nog meer tevreden zijn.

inspiratiegids software op maat man en vrouw

Inspiratiegids ‘Waarom kiezen voor software op maat?’

Neem contact op

Projecten in de kijker: