Waarom SharePoint, de collaboration app van Microsoft?

SharePoint laat u toe om online samen te werken aan documenten. Via Microsoft SharePoint centraliseert u alle kennis binnen uw bedrijf. Uw medewerkers krijgen toegang tot de nodige documenten en werken online samen op de meest recente info. Combineer dit met nieuws en info uit uw organisatie en u krijgt een modern intranet dat fungeert als digitale ontmoetingsplek. Maar SharePoint gaat nog veel verder dan dat: de tool biedt tal van mogelijkheden om de productiviteit in uw organisatie te verhogen. Zo kan u vlot routinetaken en bepaalde processen automatiseren en de vele data integreren met andere Microsoft-apps of externe systemen.

Neem contact op

De voordelen van Microsoft SharePoint

 • Digitale ontmoetingsplek

  SharePoint is dé digitale place to be voor uw medewerkers. Hier vinden ze belangrijke info over uw organisatie en de verschillende teams.

 • Stimuleer de productiviteit van uw medewerkers

  Online samenwerken op de juiste en meest recente documenten: SharePoint zorgt voor minder tijdverlies en verhoogt de productiviteit van uw medewerkers.

 • Vermijd manueel werk, fouten en frustraties

  Digitaliseer en automatiseer processen zoals opleidingsaanvragen, het indienen van onkostennota’s of het beheren van kwaliteits- of HR-documenten.

 • Integreer naadloos met andere apps en systemen

  SharePoint is een krachtige app die vlot integreert met andere Microsoft-apps zoals Teams, Office of Business Central. Maar ook externe systemen kan je vlot koppelen met SharePoint.

SharePoint moet ons een kwaliteitshandboek bieden, een ruimte om onze documenten te beheren en fungeren als communicatiekanaal. Tijdens het project luisterde Orbid sterk naar hoe we onze processen wilden inrichten. Zo zijn we samen tot een mooi eindresultaat gekomen.
Zorg-Saam

Hoe starten met Microsoft SharePoint?

Hoe pakt u een SharePoint-project best aan? Bij Orbid hebben we een pragmatische aanpak waarbij we samen met u snel resultaat boeken.

 • Check: Samen met u bekijken we uw noden aan de hand van enkele vragen. Het resultaat is een rapport met een omschrijving van de behoeftes, de voorgestelde oplossing en aanpak.
 • Design & implementatie: Tijdens het uitwerken en het implementeren van dit project volgen we een duidelijk stappenplan en koppelen we tussentijds terug over de status. We zorgen voor de nodige opleidingen en kennisdeling voor de betrokken medewerkers.
 • Nazorg: Na oplevering kan u via onze flexibele ondersteuning - FlexStaffing - steeds rekenen op ons voor verdere ondersteuning of eventuele optimalisaties en uitbreidingen.
whitepaper productivity hacks sharepoint logo

Whitepaper ‘Productivity hacks binnen Office 365: hoe kan SharePoint u helpen om efficiënter te werken’

 • Los problemen op met eenvoudige Microsoft-tools
 • Zet apps – waarover u misschien al beschikt – nog beter in
 • Werk productiever en efficiënter samen

Verhalen van klanten

Neem contact op