Waarom Microsoft 365?

Microsoft 365 telt vandaag heel wat apps om online samen te werken, de productiviteit te verhogen en bedrijfsprocessen te automatiseren. Denk maar – naast de klassiekers zoals Outlook, Word of Excel - aan Teams, SharePoint, Power BI of Power Apps. Met Microsoft 365 zorgt u bovendien voor een optimale veiligheid en mobiliteit voor uw medewerkers met een minimale beheerslast voor uw IT.

Meer dan 30 apps om altijd en overal samen te werken


Microsoft (Office) 365 telt vandaag zo’n 30 apps om te communiceren, samen te werken en de productiviteit te verhogen. U kan er altijd en overal mee aan de slag, op ieder toestel. Een totaalpakket dat uw workflow over de kantoorgrenzen heen ondersteunt.


Intelligente beheer- en beveiligingstools


Enterprise Mobility en Security (EMS) biedt een brede waaier en beheer- en beveiligingsmogelijkheden om al uw Microsoft 365-toepassingen te beschermen. Met Intune automatiseert u device & app management, waardoor uw IT tijd wint. En met tools zoals multifactor authenticatie (MFA) en Microsoft Defender for Office 365 stelt u scherpere veiligheidsmaatregelen in. Zo zijn uw data optimaal beveiligd.

De voordelen van Microsoft 365

 • Altijd en overal veilig samenwerken

  Geef uw medewerkers altijd en overal toegang tot uw data, vanop eender welk device. Beveilig uw data met eenvoudige veiligheidsregels per apparaat en/of gebruiker.

 • Minimale beheerslast

  Met Microsoft 365 zorgt u voor een optimale veiligheid en mobiliteit voor uw medewerkers, met een minimale beheerslast voor uw IT. Zo gaat u mee met de tijd zonder uw IT extra overhead te bezorgen.

 • Verhoog de productiviteit

  Geniet van de vele Microsoft-apps om uw team vlot te laten samenwerken en de productiviteit te verhogen.

 • Naadloze integratie

  Alle applicaties binnen Microsoft 365 integreren naadloos met elkaar. Zo werkt u nog efficiënter

Neem contact op

Hoe ondersteunt Orbid u bij Microsoft 365?

Microsoft 365 bestaat uit verschillende puzzelstukken die samen een krachtig geheel vormen. Orbid ondersteunt u graag bij het leggen van die puzzel. Ons jarenlang partnership met Microsoft en onze equipe van experten staan garant voor een sterke ondersteuning van uw organisatie.

Projecten in de kijker: