Welke beveiliging biedt Defender?

Beveilig uw e-mailtoepassing

Met de Safe Attachment Policy beschermt u uw organisatie tegen onveilige e-mailbijlagen. De tool opent de bijlagen en test ze in een virtuele omgeving voordat u ze ontvangt. Is de bijlage schadelijk, dan wordt die verwijderd. Anders kan u ze gewoon openen.

Scan URL’s in mails en documenten

Safe Links scant URL’s in e-mails en Office-documenten. Wanneer u klikt op een link, krijgt u een melding die u vertelt of de link veilig is of niet. Klikt u op een verdachte link, dan komt u automatisch terecht op een waarschuwingspagina.

Creëer een anti-phishing policy

Een anti-phishing policy beveiligt uw organisatie tegen spear phishing-aanvallen via machine learning en algoritmes. Ook spoof intelligence is ingebouwd. Bij e-mail spoofing vervalsen cybercriminelen e-mailadressen, zoals van een bank. Deze tool kan rechtmatige en kwaadaardige spoofing onderscheiden, zodat er geen mails op de verkeerde plek belanden.

Train uw gebruikers

Defender helpt uw medewerkers om mogelijke aanvallen te herkennen en te rapporteren. Zo kunnen simulaties hen bewuster maken van aanvallen en krijgen ze een waarschuwing als ze op een onbekende link klikken. De tool maakt het ook makkelijk om verdachte inhoud te rapporteren.

Microsoft Defender voor Office 365 bedrijfsdata beschermen

Hoe kan Orbid u ondersteunen?

Onze cloud-experten kunnen u ondersteunen bij het implementeren van Microsoft Defender for Office 365. Op basis van uw noden zorgen we voor een perfecte balans voor de gebruiksvriendelijkheid van uw medewerkers, waarbij we steeds de security in acht houden.

Meer weten of hebt u specifieke vragen? Contacteer gerust onze experten, wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Ontdek onze andere diensten