Welke beveiliging biedt Defender?

Beveilig uw e-mailtoepassing
Met de Safe Attachment Policy beschermt u uw organisatie tegen onveilige e-mailbijlagen. De tool opent de bijlagen en test ze in een virtuele omgeving voordat u ze ontvangt. Is de bijlage schadelijk, dan wordt die verwijderd. Anders kan u ze gewoon openen.

Scan URL’s in mails en documenten
Safe Links scant URL’s in e-mails en Office-documenten. Wanneer u klikt op een link, krijgt u een melding die u vertelt of de link veilig is of niet. Klikt u op een verdachte link, dan komt u automatisch terecht op een waarschuwingspagina.

Creëer een anti-phishing policy
Een anti-phishing policy beveiligt uw organisatie tegen spear phishing-aanvallen via machine learning en algoritmes. Ook spoof intelligence is ingebouwd. Bij e-mail spoofing vervalsen cybercriminelen e-mailadressen, zoals van een bank. Deze tool kan rechtmatige en kwaadaardige spoofing onderscheiden, zodat er geen mails op de verkeerde plek belanden.

Train uw gebruikers
Defender helpt uw medewerkers om mogelijke aanvallen te herkennen en te rapporteren. Zo kunnen simulaties hen bewuster maken van aanvallen en krijgen ze een waarschuwing als ze op een onbekende link klikken. De tool maakt het ook makkelijk om verdachte inhoud te rapporteren.

Neem contact op