Waarom Microsoft Enterprise Mobility & Security (EMS)?

In de moderne werkplek zijn devices, tools en medewerkers permanent verbonden. Zo kunnen gebruikers vanop elke locatie en overheen verschillende apparaten informatie verwerken, delen en toepassen. Maar deze toegenomen mobiliteit en connectiviteit brengt ook veiligheidsuitdagingen met zich mee, zeker op het vlak van beheer en veiligheid.

Microsoft Enterprise Mobility & Security (EMS) – onderdeel van Microsoft 365 – verzamelt de belangrijkste Microsoft Cloud tools om eindgebruikers te beheren en te beveiligen. Het zijn met andere woorden intelligente beheer- en beveiligingsoplossingen die uw organisatie in staat stelt om uw cloudnetwerk bij Microsoft zo veilig en efficiënt mogelijk te laten werken.

Uw voordelen

 • Moderne beveiligingen voor identiteits- en toegangsbeheer

  Dankzij Microsoft EMS kan u via het identiteits- en toegangsbeheer moderne beveiligingen voorzien zoals Conditional Access, Multifactor Authentication, Defender for Identity en Privileged Identity Management.

 • Mobile device & application management

  Beheer en beveilig mobiele toestellen, applicaties en de bedrijfsdata binnen uw organisatie. Uiteraard zonder de privacy van uw medewerkers te schenden.

 • Gegevensbescherming

  Documenten en andere data kan u zelf beveiligen aan de hand van hun gevoeligheidsniveau. Classificeer en label ze voor speciale toegang met codes en visuele markeringen. Track gemakkelijk inbreuken en risicogedrag en wordt eenvoudig GDPR-compliant.

 • Analytics op basis van gedrag

  Krijg altijd inzicht in de veiligheidssituatie van uw cloud-omgeving. Mogelijke bedreigingen worden visueel in beeld gebracht, grafieken tonen exact hoe veilig uw omgeving is, waar de bedreigingen zich bevinden, van waar ze afkomstig zijn en veel meer.

We willen erover waken dat we de juiste tools gebruiken. Binnen Microsoft 365 hebben we samen met Orbid de nodige add-ons rond informatieveiligheid en security geïnstalleerd.
Zorg-Saam

Neem contact op

Hoe EMS inzetten in uw onderneming?

Microsoft EMS zorgt ervoor dat uw medewerkers en teams op een veilige en efficiënte manier kunnen (samen)werken. En dit met een minimum aan IT-beheer.


De verschillende tools binnen Microsoft EMS kan u apart nemen, maar vormen vooral samen één geïntegreerd veilig systeem. Met Orbid doet u een beroep op een officiële Microsoft-partner die samen met u een oplossing op maat van uw bedrijf definieert.

whitepaper Security maatregelen binnen Microsoft 365 ems security

Whitepaper ‘Security maatregelen binnen Microsoft 365’

 • Til de veiligheid van uw Microsoft 365-apps naar een hoger niveau
 • Behoud de balans tussen security en gebruiksvriendelijkheid
 • Maak gebruik van enkele kickstarts

Ontdek onze andere diensten