Guy Slagmulder, gedelegeerd bestuurder van Alertis: “Onze organisatie is heel graag vernieuwend. Daarbij vormt IT een uitgesproken tool om de zaak naar een hoger niveau te tillen. Zo gebruiken we heel wat software van Microsoft zoals Microsoft 365, SharePoint en Microsoft Dynamics NAV.”

Frank Vanden Driessche, Digital Officer bij Alertis: “Orbid ondersteunt ons op het vlak van network health. Dankzij hun flexibele ondersteuning komt er iedere maand een Orbid-medewerker langs om zowel hardware als software te controleren en bij te sturen indien nodig. Wanneer we ons serverpark vernieuwen, is het eveneens Orbid die dit verzorgt.”

IT, Software & HR

“Het goede aan Orbid is dat ze een aantal diensten samenbrengen waar wij gebruik van kunnen maken, zowel op het vlak van HR als IT & Software”, zegt Guy. “We hebben bijvoorbeeld een HR-scan laten uitvoeren en gebruiken dit nog steeds als benchmark om onze processen op een hoger niveau te brengen."

“Het typische kenmerk van een Orbid medewerker is dat ze zich vastbijten in vragen tot er een oplossing is ”, besluit Frank.

Ontdek onze diensten