An app in a day

Via Microsoft Power Apps (onderdeel van Microsoft Power Platform) is het mogelijk om op een eenvoudige en snelle manier een zakelijke applicatie te maken (zonder kennis te hebben van programmeren). Tijdens een Orbid-webinar rond Power Platform was Bob Monteyne één van de twee gelukkige winnaars van een ‘app in a day’, waarbij Orbid gratis een app voor hen zou ontwikkelen.

Wanneer een verkoper van Bob Monteyne langsgaat bij de klant voor een kennismakingsgesprek, krijgt hij vaak de vraag wat de jaarlijkse onderhoudskost is van een zwembad. “Ik kon deze vraag nooit nauwkeurig beantwoorden op de moment zelf. Dankzij de ‘app in a day’ van Orbid is dat nu wel mogelijk,” aldus Lieven Desmet, verantwoordelijke verkoop nieuwe projecten. Orbid heeft een mobiele app ontwikkeld om op een nauwkeurige manier, aan de hand van data op de server en enkele vastgestelde parameters, een antwoord te kunnen bieden op de vraag van de jaarlijkse onderhoudskost.

“We hebben verschillende types zwembaden en installaties in ons gamma. Op basis van data van gelijkaardige projecten in het verleden, kunnen we nu ter plaatse een duidelijk beeld geven aan de klant van de bijkomende kosten per jaar.”

Samenwerking met Orbid

“De medewerkers van Orbid zijn zeer klantvriendelijk, werken op een efficiënte manier en denken oplossend mee met onze noden. Ik ben zeker en vast enthousiast over de app. Het werkt snel en heel nauwkeurig.”

Orbid heeft eerder al software op maat ontwikkeld voor Bob Monteyne, namelijk een planningstool en een fieldservice app.

Meer informatie over Bob Monteyne kan u vinden op www.bobmonteyne.be

Interesse om een app te laten ontwikkelen via Power Apps op maat van uw bedrijf? Of heeft u nood aan ondersteuning bij de app die u aan het ontwikkelen bent? Contacteer gerust onze experten, wij helpen u graag verder.

Ontdek onze diensten