Waarom Microsoft Power Apps?

De komende jaren verwachten we een enorme stijging naar de vraag van applicaties, alleen blijft de tijd waarmee u een app bouwt en het aantal mensen met de technische capaciteit die u ter beschikking hebt – de zogenaamde app gap challenge – ongeveer gelijk.

Via het Microsoft Power Apps kan u snel low-code applicaties bouwen die uw processen moderniseren. Door gebruik te maken van vooraf ingebouwde sjablonen, een drag-and-drop systeem en een eenvoudige lancering kunnen uw medewerkers zonder of met weinig technische kennis aan de slag.

Pas SharePoint Online aan, gebruik Power Apps met Microsoft Teams en bouw apps voor Dynamics 365. Het systeem automatiseert uw apps in bedrijfsprocessen zoals Microsoft Power Automate en verbindt uw gegevens in de ingebouwde Dataverse, de vroegere Common Data Service.

Tijdens een Orbid-webinar waren we één van de twee gelukkige winnaars van een ‘app in a day’, waarbij Orbid gratis een app voor ons zou ontwikkelen. In ons streven naar verdere digitalisering kozen we voor een eenvoudige en laagdrempelige applicatie, die toch een wereld van verschil maakt om efficiënter te werken.
AMAB

Uw voordelen

 • Maak een einde aan Excel- en Word-documenten

  Met Microsoft Power Apps maakt u een einde aan talloze Excel- en Word-documenten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een manier om onkostennota’s te automatiseren, dan is Power Apps dé oplossing.

 • Connecteer naadloos met verschillende databronnen

  U kan Microsoft Power Apps verbinden met meer dan 200 cloud services, gaande van Microsoft-apps zoals Power BI, SharePoint, Teams en Dynamics 365 tot applicaties zoals Salesforce, Slack of Dropbox.

 • Geen technische kennis vereist

  Microsoft Power Apps is een low code/no code platform dat zowel voor ‘pro developers’ als ‘citizen developers’ toegankelijk is. Dankzij een handig drag-and-drop systeem maakt u zelf in een mum van tijd een applicatie, zonder enige technische kennis.

 • Beschik over een krachtige datalaag

  Dankzij Dataverse kan u uw bedrijfsdata op een veilige manier opslaan en managen, zonder kennis van SQL. U beschikt over één versie van de waarheid en de ‘spreadsheet hell’ is definitief verleden tijd.

Webinar ‘Productivity hacks binnen Office 365: ontdek Power Apps’

 • Bouw eenvoudig applicaties die uw bedrijfsprocessen ondersteunen
 • Gebruik drag-and-drop templates om eenvoudig apps te maken
 • Connecteer met talloze applicaties binnen en buiten Microsof

Waarom Orbid-ondersteuning bij Microsoft app development?

Uw bestaande apps op de juiste plaats krijgen en alles zo optimaal mogelijk koppelen, kan een uitdaging zijn. Zeker als u pas begint te werken met Microsoft Power Apps en de Canvas-app, waarbij u vertrekt van een leeg blad, is het aan te raden ondersteuning te zoeken. Wenst u starten vanuit een bestaand concept? Welke apps wenst u te starten vanuit een leeg blad?

De experts van Orbid bieden een antwoord. Samen met u bekijken we uw noden en gaan ze op zoek naar de meest pragmatische implementatie mogelijk van uw Microsoft app development.

Projecten in de kijker: