U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Orbid IT Services is ISO/IEC 27001 gecertificeerd

In tijden waarin cybercrime schering en inslag is en waarin er een verhoogde aandacht is voor data-privay, heeft elke organisatie baat bij een goede bescherming en een correct beheer van informatie en informatiesystemen. Met trots kunnen we meedelen dat Orbid IT Services ISO/IEC 27001 gecertificeerd is.

Orbid IT Services is ISO/IEC 27001 gecertificeerd | Orbid

Wat houdt ISO 27001 in voor Orbid IT services?

ISO 27001 is de internationale norm voor het Information Security Management System (ISMS). Het opzetten van dit systeem is een basisvoorwaarde om correcte, beschikbare en confidentiële bedrijfsinformatie te waarborgen. Zo beschrijft het hoe een organisatie omgaat met werknemersgegevens, intellectueel eigendom, financiële gegevens en andere gevoelige informatie die het beheert voor klanten of derden.

Dankzij onze ISO 27001-certificering kunnen we altijd aantonen dat we verantwoord omgaan met data van derden en bent u zeker dat Orbid IT Services informatiebeveiliging op een juiste manier waarborgt in zijn processen.

Hoe kan Orbid IT Services u ondersteunen?

Bovendien kan Orbid IT services u ondersteunen in het integreren van de norm en/of het behalen van een ISO 27001-certificaat. Wil u meer weten over de aanpak rond de ISO 27001-norm en informatieveiligheid? Lees gerust het verhaal van Pyramid, dat met ondersteuning van Orbid het ISO 27001-certificaat behaalde.

ISO 27001-norm Lees het verhaal van Pyramid

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »