Dankzij onze CRM FIT (Fast Implementation Track) gebruikt u in een mum van tijd een krachtige alles-in-one tool met Microsoft look & feel om uw klanten, contacten en sales optimaal te beheren. Zo kan u het salesproces voor uw (sales) managers en commerciëlen optimaliseren en kunnen ze hun tijd maximaal besteden aan hun klanten.

Hoe ziet onze CRM FIT eruit?

  • Krachtige en gebruiksvriendelijke tool

    Via Microsoft Dynamics Sales (CRM) reiken we u op basis van onze knowhow en ervaring templates, processen, best practices en dashboards aan om uw klanten, contacten en sales optimaal te beheren. Daarnaast begeleiden we u ook tijdens uw eerste salesmeeting op basis van CRM-insights.

  • Optimalisatie van salesprocessen

    (Sales)managers en commerciëlen kunnen hun salesproces verder op punt zetten en meer tijd spenderen aan klanten dankzij relatiebeheer, inzichten en dashboards, integratie met Outlook, best practices (tracking in Outlook en gebruik van de salesapp), change management en een bewezen salesproces.

  • Nieuwe inzichten in uw CRM

    Met onze CRM FIT verzamelt u belangrijke nieuwe informatie: welke opportuniteiten zitten er in uw salesfunnel? Hoeveel omzet zal u de komende maanden genereren? Welke deals hebt u gewonnen en verloren? Wie zijn uw 10 belangrijkste klanten? En met welke klanten hebt u al een tijdje geen contact meer gehad?

Neem contact op