Groeien als organisatie doet u door in te zetten op technologie en mensen. Om professionals over deze topics te inspireren én om de 25e verjaardag van Orbid te vieren, organiseerden we op donderdag 15 juni het GROW-event in de Ghelamco Arena. Met tal van inspirerende sessies, boeiende contacten met top IT-partners én Lieven Scheire als keynote speaker.

Download hieronder de presentaties of herbekijk de sessie van het event.

Download de presentaties

Herbekijk de presentaties

Intro Jan Verfaellie & Diederik Fouquaet

In 2023 vieren we bij Orbid onze 25ste verjaardag. Gedurende die periode zagen we enorme evoluties op het vlak van technologie en mensen, denk bijvoorbeeld aan de shift van on premise infrastructuur naar de cloud, het hybride werken, de opkomst van AI en de uitdagende arbeidsmarkt waar we steeds creatiever moeten zijn om de juiste talenten aan te trekken en te behouden.

Jan Verfaellie, CEO van Orbid, en Diederik Fouquaet, CFO van Ricoh Belgium, blikken in hun intro terug op enkele belangrijke ontwikkelingen binnen deze domeinen. Daarnaast tonen ze hoe ook Orbid de afgelopen 25 jaar niet heeft stilgestaan.

Digitale transformatie: moderne werkplek én moderne organisatie

Als IT-verantwoordelijke of zaakvoerder wil u niet wakker liggen van een onveilige werkplek voor uw medewerkers, maar wil u focussen op het stimuleren en groeien van uw business door het inzetten op digitalisering van uw processen. Hoe kan u IT inzetten als enabler van uw business? Hoe kan u een competitive advantage creëren voor uw organisatie?

In deze sessie lichten we samen met onze klant Colruyt Group toe hoe u deze uitdagingen kan aanpakken.

Hybrid IT Unleashed

De keuze tussen cloud, on premise of de combinatie van beide (hybrid IT) is geen eenvoudige keuze. Iedere organisatie is anders en bovendien heeft elk platform ook zijn voor- én nadelen.

Tijdens deze sessie bespreken we aan de hand van een panel gesprek met onze klanten Petersime, Edgard & Cooper en Threon hoe zij inspelen op de nieuwste trends en evoluties binnen het IT-landschap.

Leadership & employee engagement: dé HR-uitdagingen voor 2023

Hoe kan u uw medewerkers motiveren en aan boord houden? Deze million dollar question staat met stip genoteerd bij vele ceo’s en HR-managers. Een belangrijke factor hierin is leiderschap. Leidinggevenden hebben namelijk dé sleutel in handen van vele HR-thema’s zoals retentie.

In deze sessie delen onze HR-experten enkele best practices en pragmatische tips. Daarnaast vertelt Mitsubishi Chemical Group hoe hun verhaal rond leadership vorm kreeg.

Bedankt aan onze partners!

Meer informatie

Wenst u meer info over een van de sessies of hebt u specifieke vragen? Contacteer gerust onze experten, wij helpen u graag verder.

GROW - 25 years Orbid