WatchGuard is een wereldwijde leider op het vlak van unified cybersecurity. Om de groei van het afgelopen jaar te vieren en hun best presterende partners te erkennen, kwamen WatchGuard en zijn partner community samen in Lissabon voor de Apogee Partner Conference 2023. Op deze conferentie eren ze de partners die het afgelopen jaar uitzonderlijke prestaties hebben geleverd als onderdeel van het WatchGuardONE programma.

Orbid is Northern Partner of the Year van WatchGuard

“Onze partner community bestaat uit innovatieve bedrijven die hun klanten laten groeien door gebruik te maken van de WatchGuard’s Unified Security platform aanpak. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier krachtige beveiliging leveren die de klant ook beter beschermt,” zegt Prakash Panjwani, CEO van Watchguard Technologies. “Het team van Orbid zijn betrouwbare adviseurs voor de Watchguard producten en go-to-market teams. Ik ben dan ook trots hen te erkennen als Northern Europe Partner of the Year voor de inspanningen die ze het afgelopen jaar geleverd hebben.”

Meer weten?

Meer weten over WatchGuard of hoe wij u kunnen ondersteunen bij het opbouwen van een veilig netwerk? Contacteer gerust onze experten, wij helpen u graag verder.

Neem contact op