Hoe zetten we uw IT-netwerk op?


We vertrekken van uw noden en wensen

Eerst bekijken we samen enkele belangrijke vragen: wat wil u als bedrijf doen op het IT-netwerk? Hoeveel gebruikers zullen er zijn? En welke applicaties moeten erop draaien?

We zoeken een integrale oplossing

We kijken verder dan klassieke softwarepakketten. We denken ook na over mogelijke toepassingen op het vlak van telefonie, VOIP, storage, Internet of Things, orderpicking, toegangscontrole, verwarmingssystemen, PLC en zelfs camerabewaking.

We ontwerpen een futureproof IT-netwerk

Bij het ontwerp van uw netwerk kijken we niet alleen naar de huidige situatie, maar ook naar de toekomst. We onderzoeken welk type (onderlinge) bekabeling en aansluitingen u nodig heeft en bepalen de geografie van de datakasten/racks en switchen.

Whitepaper 'Uw netwerk veilig én toegankelijk'

Whitepaper 'Uw netwerk veilig én toegankelijk'

  • Beveilig uw IT-infrastructuur optimaal
  • Behoud flexibiliteit en gebruiksgemak
  • Vereenvoudig het beheer van uw IT-omgeving

Configuratie en beheer van uw draadloos netwerk


Stap 1: een model van uw netwerk

We bespreken eerst uw verwachtingen. Op basis van plattegronden van uw gebouwen tekenen we een driedimensioneel model. Daarbij brengen we mogelijke verzwakkingen of netwerkissues in het gebouw in kaart. Daarna maken we een simulatie met het aantal en type Access Points.

Stap 2: preconfiguratie

We komen ons model bij u toetsen aan de realiteit. Vervolgens optimaliseren we het en maken we een definitief design. We verzorgen ook de volledige preconfiguratie. Als de bouw start, kunnen de onderaannemers aan de slag met alle gegevens. Wij ondersteunen u dan eventueel nog bij het uitmeten van bekabeling en de plaatsing van glasvezelkabels.

Stap 3: gebruik van uw wireless netwerk

We stellen het draadloos netwerk ter beschikking volgens uw noden. In deze Network Access Control kennen we bepaalde rechten toe op het netwerk. Daarbij hebben we aandacht voor security, guest networks, Bring Your Own Device, orderpickingsystemen ...

Neem contact op

Ontdek onze IT-netwerk partners