Hoe zetten we uw IT-netwerk op?


We vertrekken van uw noden en wensen

Eerst bekijken we samen enkele belangrijke vragen: wat wil u als bedrijf doen op het IT-netwerk? Hoeveel gebruikers zullen er zijn? En welke applicaties moeten erop draaien?

We zoeken een integrale oplossing

We kijken verder dan klassieke softwarepakketten. We denken ook na over mogelijke toepassingen op het vlak van telefonie, VOIP, storage, Internet of Things, orderpicking, toegangscontrole, verwarmingssystemen, PLC en zelfs camerabewaking.

We ontwerpen een futureproof IT-netwerk

Bij het ontwerp van uw netwerk kijken we niet alleen naar de huidige situatie, maar ook naar de toekomst. We onderzoeken welk type (onderlinge) bekabeling en aansluitingen u nodig heeft en bepalen de geografie van de datakasten/racks en switchen.

IT-netwerken
Whitepaper 'Uw netwerk veilig én toegankelijk'

Whitepaper 'Uw netwerk veilig én toegankelijk'

  • Beveilig uw IT-infrastructuur optimaal
  • Behoud flexibiliteit en gebruiksgemak
  • Vereenvoudig het beheer van uw IT-omgeving

Configuratie en beheer van uw draadloos netwerk

Stap 1: Ontwerp

Samen met onze presales engineer bespreken we uw noden en verwachtingen. Op basis van de plattegronden van de gebouwen tekenen we een driedimensionaal model. Nadien voeren we een simulatie uit voor de plaatsbepaling van de zenders en de kwaliteit van het draadloos signaal.

Stap 2: (Pre)configuratie

Na oplevering van het definitief plan kunnen we afhankelijk van uw noden de volledige installatie vooraf configureren. Daarnaast kunnen we advies geven rond de nodige bekabeling. Dit kan zowel via de klassieke koperkabel als via glasvezel bekabeling.

Stap 3: Live survey

Na oplevering van de installatie kan u optioneel een live survey laten uitvoeren. Hierbij meten we ter plaatste het signaal op en bezorgen we u een gedetailleerd rapport met de werkelijke waarden en kwaliteit van het draadloos signaal.

Stap 4: Ontzorging

Via onze managed services ontzorgen we u van alle mogelijke problemen binnen uw netwerk. Voor een vaste prijs per maand zorgen gecertificeerde engineers voor een veilig en betrouwbaar netwerk.

Neem contact op

Ontdek onze IT-netwerk partners