Wat zijn Managed Services?

Hebt u geen tijd of zin om uw eigen IT-infrastructuur te onderhouden? In dat geval kan u kiezen voor de voordelen van de Orbid Managed Services. Via onze Managed Services geeft u het beheer van de IT-infrastructuur volledig of deels uit handen aan een vaste prijs per maand.


Orbid IT Managed Services bestaat uit onder andere:

 • License management

Wij beheren uw diverse licenties van leveranciers en voorzien jaarlijks een check waarbij we de geïnstalleerde software aftoetsen aan de aanwezige licenties.

 • Patch management

Dankzij het patch management van Orbid zijn uw operating systemen steeds up-to-date met de laatste security en kritische updates. In overleg met de klant downloaden, testen en installeren we de patches op de systemen. Emergency updates installeren we de dag zelf.

 • Back-up management

We hoeven u vast niet te vertellen dat een goede back-up cruciaal is om uw bedrijfsdata te verzekeren. Onze Managed Services houden ook in dat wij de goede werking van de back-up beheren en ingrijpen wanneer dat nodig blijkt. Dit omvat zowel lokale als online back-ups.

 • Fully managed

Wenst u voor uw volledige IT-infrastructuur beroep te doen op onze Managed Services? Kies dan voor de Fully Managed-formule. Deze omvat alle werkuren (remote & on-site) van onze specialisten voor de verschillende diensten. En dat tegen een betaalbaar maandelijks bedrag.


De voordelen van Managed Services via Orbid

 • Vaste prijs per maand

  Via de Managed Services van Orbid laat u uw infrastructuur aan een vaste prijs per maand volledig of deels beheren door specialisten.

 • Melding bij problemen

  U ontvangt een proactieve melding wanneer problemen kunnen opduiken. Wanneer een server of ander component niet beschikbaar is of niet goed functioneert, krijgt u een melding via e-mail of sms.

 • Werk proactief in plaats van brandjes te blussen

  Wij zorgen voor continue monitoring van de kritieke componenten in uw IT-infrastructuur.

 • Maandelijkse rapportering

  Dankzij een duidelijke maandelijkse rapportering krijgt u een overzicht van de algemene gezondheid van uw netwerk en kan u betere beslissingen nemen.

Neem contact op

Ontdek onze andere diensten