Maak veilige backups van uw Microsoft 365-gegevens

Om een goede werking van uw bedrijf te garanderen, moet uw bedrijfsdata altijd en overal beschikbaar zijn. Microsoft (Office) 365 biedt hiervoor krachtige services - denk maar aan SharePoint, Teams en Onedrive for Business - maar een uitgebreide backup van uw Office 365-gegevens hoort hier niet bij. Het is dan ook een veelgehoorde misvatting dat Microsoft backups van uw gegevens maakt. Microsoft stelt namelijk enkel het platform ter beschikking, maar de backup van de gegevens blijft uw verantwoordelijkheid.

Via de Backup voor Microsoft (Office) 365 kan u veilige backups maken en opslaan in de cloud of on-premise. Zo vermindert u het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Office 365-gegevens - inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive en Microsoft Teams - en zijn uw gegevens altijd beschermd en toegankelijk.

Microsoft 365 back-up

De voordelen van backup voor Microsoft 365

 • Behoud totale controle over uw Office 365-data

  Malware, virussen maar ook interne risico’s zoals het per ongeluk of met opzet verwijderen van gegevens door medewerkers kunnen ernstige schade toebrengen aan uw organisatie. Regelmatige backups helpen deze bedreigingen te voorkomen en behoudt u totale controle over uw Office 365-data.

 • Voldoe aan wettelijke en compliance-vereisten

  Haal eenvoudig Microsoft 365-documenten op, zodat u tijdig en kosteneffectief kan voldoen aan wettelijke of juridische verzoeken.

 • Maak gebruik van flexibele herstelopties

  Herstel en zoek snel afzonderlijke objecten zoals Microsoft 365-mails, -bestanden en -sites in een beveiligde kopie van uw Microsoft (Office) 365-backup. U beschikt over meer dan 25 herstelmanieren om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.

 • Schaalbaar voor iedere organisatie

  Onze oplossing maakt gebruik van een ‘license per user’-model en is dus perfect schaalbaar voor zowel kleine als grotere organisaties.

whitepaper Security maatregelen binnen Microsoft 365 ems security

Whitepaper ‘Security maatregelen binnen Microsoft 365’

 • Til de veiligheid van uw Microsoft 365-apps naar een hoger niveau
 • Behoud de balans tussen security en gebruiksvriendelijkheid
 • Maak gebruik van enkele kickstarts

Neem contact op

Ontdek onze andere diensten