Orbid is Northern Partner of the Year van WatchGuard

Orbid is Northern Europe Partner of the Year 2023

Met trots kunnen we meedelen dat Orbid verkozen is tot Northern Europe Partner of the Year op de WatchGuard’s 2022 Partner Awards in Lissabon. “Het team van Orbid zijn betrouwbare adviseurs voor de Watchguard producten en go-to-market teams. Ik ben dan ook trots hen te erkennen als Northern Europe Partner of the Year voor de inspanningen die ze het afgelopen jaar geleverd hebben," zegt Prakash Panjwani, CEO van WatchGuard Technologies.

Investeer in de security van uw bedrijf

IT-security staat steeds hoger op de prioriteitenlijst van CEO’s en CIO’s. Cybercriminelen werken dan ook steeds doelgerichter en persoonlijker. Ze zoeken continu naar creatieve manieren om uw bedrijfsdata te bemachtigen. Als partner van WatchGuard helpen we u om uw IT-security op punt te stellen. Met standaarddiensten, maar ook met oplossingen voor geavanceerde bedreigingen, zoals ransomware.

Bescherming tegen cybercrime

Kent u de verschillende vormen van malware? En weet u hoe gevaarlijk ze zijn en hoe u zich ertegen kan beschermen? Wij informeren u graag over de nieuwste trends in cybercrime. Met de 360°-securitystrategie van WatchGuard, inclusief Threat Detection & Response, bestrijdt u deze gevaren ook op een efficiënte en effectieve manier.

It’s about having the outright capability, flexibility
and scalability WatchGuard provides. Whatever
problem you're trying to solve, whatever
challenge you’re up against,
you'll do it with WatchGuard.
Reconomy
Andrew Evers, hoofd IT