Microsoft kondigde op 15 januari de integratie van Copilot in Microsoft 365 aan.

In één klap nam zowel de toegankelijkheid als de toepassing van AI een grote stap vooruit.

Op 19 januari waren de Microsoft managers, verantwoordelijk voor Copilot in België, bij Orbid aanwezig voor een eerste informatieve uitwisseling over een onderwerp dat ons de komende maanden enorm zal bezig houden.

Ons doel is om een hoogwaardige aanpak te creëren voor onze klanten tijdens de implementatie van Copilot.

Copilot microsoft AI

Microsofts Copilot: de integratie met Microsoft 365 zal een revolutie teweegbrengen in de bedrijfsproductiviteit

U heeft waarschijnlijk al gehoord van Copilot, de nieuwe assistent-oplossing ontwikkeld door Microsoft. Copilot , gebaseerd op AI, werkt perfect samen met tools op het Power Platform en de applicaties in het Office-365 ecosysteem. Het doel van deze innovatieve assistent is om de manier waarop u werkt te transformeren door uw werkomgeving volledig te integreren.

De essentiële functies van Copilot

Copilot biedt verschillende functies om uw dagelijkse productiviteit te verhogen. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om direct samenvattingen van je Teams-vergaderingen met actieplannen te ontvangen, PowerPoint-presentaties automatisch te maken vanuit Word-documenten én Excel-bestanden te verrijken met extra informatie. Deze functies leiden tot een beter gebruik van de productiviteitstools van Microsoft en een meer effectieve samenwerking.

Copilot vereenvoudigt uw taken en bespaart uw team kostbare tijd door gebruik te maken van alle beschikbare gegevens. Maar het is belangrijk om strikte regels voor gegevensbeveiliging binnen uw bedrijf op te stellen om beveiligingsrisico's of het uitlekken van gevoelige informatie te voorkomen. De expertise van Orbid op het gebied van gegevensbeveiliging zal u van grote waarde zijn.

Copilot microsoft AI 2

Orbid/Upfront: de Copilot-uitdaging is al aangegaan

Er is een werkgroep opgericht bij Orbid/Upfront die zich bezighoudt met de implementatie en het gebruik van Copilot binnen bedrijven. Ons doel is tweeledig: het geven van uitgebreide gebruikerstrainingen voor Copilot en een eenvoudige manier om het in uw bedrijf te integreren.

Copilot is toegankelijk voor iedereen voor €30 per maand.

Het is nu mogelijk om copilot-licenties te kopen voor 30 euro per maand (de voorwaarden worden nog bevestigd), met een verplichting van één jaar. Deze prijs maakt Copilot beschikbaar voor alle bedrijven die het gebruik van Microsoft-tools willen verbeteren.

Copilot microsoft AI Excel

Tips voor het testen van Copilot in uw bedrijf

 • 1. Bepaal wie de belangrijkste gebruikers zijn:

  Zorg ervoor dat u zorgvuldig kiest wie binnen uw organisatie de tool als eerste zal gebruiken. Bij het maken van deze keuze moet u rekening houden met gegevensbeveiligingskwesties.

 • 2. Koop enkele licenties:

  Zorg ervoor dat deze gebruikers enkele licenties krijgen en creëer een duidelijk testkader. Zo kunt u de werking van Copilot in een gecontroleerde omgeving beoordelen.

 • 3. Duidelijk testkader:

  Stel concrete doelen vast voor het testen, zoals meer efficiëntie bij het maken van PowerPoint-presentaties of beter samenwerken tijdens teamvergaderingen. Zo kunt u het beste de waarde van Copilot voor uw bedrijf bepalen.

 • 4. Gegevensbeveiliging:

  Houd rekening met de veiligheid van uw gegevens. Implementeer uitgebreide beveiligingsprotocollen om mogelijke risico's te vermijden.

U kunt de voordelen van Copilot genieten en tegelijkertijd de risico's verlagen met deze stapsgewijze methode. Ons Orbid/Upfront-team staat klaar om u te helpen tijdens dit proces, onze kennis te delen en u te helpen de voordelen van Copilot binnen uw bedrijf te maximaliseren.

Geïnteresseerd in de Microsoft 365 Copilot uitdaging?

Neem contact met ons op voor meer informatie, advies of een diepgaander implementatieonderzoek in uw bedrijfsomgeving. Onze experts staan tot uw beschikking.