AdminDroid biedt meer dan 1500 rapporten en meer dan 15 dashboards om uw volledige Microsoft 365-infrastructuur onder de radar te brengen. Met AdminDroid kunt u met slechts een paar muisklikken uw organisatie beheren en beveiligen met betere controle en zichtbaarheid. De tool biedt geavanceerde rapportagefuncties, waarschuwingsmogelijkheden, aanpassingsopties en mogelijkheden voor rapportautomatisering, waarmee de Microsoft 365-beheerders alles in de organisatie kunnen monitoren en ervoor kunnen zorgen dat geen enkele gebeurtenis onopgemerkt blijft.

Meer info over AdminDroid

Reporting Admindroid

Microsoft 365 Reporting - Blijf op de hoogte en neem sneller beslissingen

AdminDroid biedt rapporten over alle belangrijke Microsoft 365-services zoals Exchange Online, SharePoint Online, Teams, OneDrive, Power BI (Audit) en meer. Elk rapport wordt zeer goed geanalyseerd en gedetailleerd gecategoriseerd op basis van elke service. De rapporten bevatten diepgaande en gedetailleerde informatie over de gegevens die beschikbaar zijn in uw Microsoft 365-tenant.

AdminDroid Auditing

Microsoft 365 Auditing - Houd activiteiten bij, weet wie welke bewerking heeft uitgevoerd en wanneer

Met de speciale auditrapporten van AdminDroid kunnen Microsoft 365-beheerders alle gebruikers en groepen in de organisatie in de gaten houden door dagelijkse activiteiten bij te houden, zoals het delen van bestanden/toegangsgebeurtenissen, e-mailverkeer, toegangen van niet-eigenaren, beveiligde scores , wachtwoordwijzigingen, inlogpogingen, enzovoort. U kunt dit ook doen door even een snelle blik te werpen op het 'User Activities Dashboard'.

Microsoft 365 Alerting - Detecteer afwijkingen op een slimmere manier

AdminDroid kan u helpen bij het identificeren van nieuwe risico's en ongebruikelijke activiteiten, het vergelijken van activiteitstrends en u waarschuwen voor meer dan 1400 Microsoft 365-activiteiten. Dit omvat meer dan 45 vooraf gebouwde beleidssjablonen die gemakkelijk kunnen worden geïmplementeerd. U kunt de waarschuwingen, statussen en trends snel visualiseren op het alert's dashboard en onmiddellijk actie ondernemen op basis van de geactiveerde waarschuwingen. U kunt ze ook markeren als open, closed en investigating, afhankelijk van uw behoeften.

Microsoft 365 Usage Analytics - Eenvoudige analyse van gebruikersgedrag

Beheerders kunnen het gebruik en de adoptie van de verschillende Microsoft 365-services eenvoudig controleren en evalueren met behulp van het dashboard ‘Usage and Adoption’. U kunt de actieve gebruikers vinden voor elke afdeling, functietitel, stad, staat, enzovoort. Dit zal u helpen de actieve gebruikers te volgen op basis van de uitgevoerde bewerking, het gedeelde/geraadpleegde bestand, de werklast en meer. Dit helpt beheerders ook bij het identificeren van inactive resources en het verwijderen van ongebruikte licenties en het verlagen van de kosten die aan licenties worden besteed.

AdminDroid biedt up-to-date analytische rapporten over gedetailleerde interne versus externe e-mailstatistieken, Azure aanmeldingen, op CA-beleid gebaseerde analyses, enzovoort. Deze rapporten bieden inzichtelijke informatie die niet direct beschikbaar zijn in Microsoft 365.

Microsoft 365 Compliance Auditing - Beheer gevoelige organisatiegegevens op een betere manier

Om de compliance vereisten van uw organisatie te vereenvoudigen, worden rapporten geanalyseerd en gecategoriseerd met met betrekking tot diverse compliance-eisen.

 • SOX
 • PCI-DSS
 • GLBA
 • AVG
 • HIPAA
 • FISMA

Dit zal de Microsoft 365-beheerders helpen bij het handhaven van een interne controle over de veiligheid van gegevens van de organisatie door het monitoren van verdachte activiteiten, waarschuwingen, bedreigingen, ongeautoriseerde toegang, configuratie- en privilegewijzigingen, enz.

Microsoft 365 Insights - Houd uw Office 365-statistieken in de gaten

AdminDroid biedt inzichtelijke dashboards doordat beheerders duidelijk inzicht krijgen van de statistische gegevens van verschillende Microsoft 365-services. Bovendien bevat elk rapport de betreffende visueel aantrekkelijke grafische weergave in de vorm van taart-, donut- en staafdiagrammen. Met behulp van deze door AI aangedreven grafische weergave van gegevens kunnen beheerders inzicht krijgen in elk rapport en een beter inzicht krijgen in de gegevens. Als u op de beschikbare gegevens klikt, kunt u snel inzoomen op de details.

Belangrijkste kenmerken

 • Geavanceerde rapportagemogelijkheden

  Personaliseer uw rapporten door gebruik te maken van kolomaanpassing, sortering, en geavanceerde filteropties om uw rapportresultaten te beperken; Exporteer de rapportgegevens naar uw voorkeur formaten zoals PDF, HTML, XLS/XLSX, CSV en RAW-formaat.

 • Views in rapporten

  Maak rapporten met aangepaste filters en bewaar ze voor verder gebruik.

 • Intelligente planning

  Stuur met regelmatige tussenpozen geautomatiseerde rapporten naar de gewenste e-mailadressen en houd de dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse voortgang van de organisatie en de gebruikers bij. Het is ook mogelijk om de rapporten te plannen met toegepaste filters, voorkeursrapportkolommen en meer aanpassingen die afhankelijk van uw wensen afgestemd zijn op uw rapportagebehoeften.

 • Multi-tenant support

  Verbind meerdere Microsoft 365-tenants en genereer rapporten over alle tenants in één enkele AdminDroid-portal zelf. Met deze functionaliteit kunt u ook afzonderlijke beheerders delegeren voor elke tenant.

 • Gedelegeerde toegang

  Beperk de toegang tot de rapporten en dashboards voor uw AdminDroid-beheerders. Het is ook mogelijk om de Microsoft 365-gegevens die beschikbaar zijn in die rapporten en dashboards te beperken; Geef gedelegeerd toegang voor elke gebruiker, ongeacht de toegewezen Microsoft 365-rollen.

 • Data retentie

  Overschrijf de standaardlimiet van 90 dagen voor het bewaren van systeemeigen auditlogboeken en behoud de audit gegevens voor onbepaalde tijd.

Neem contact op met onze experten