Wat is Datacenter United?

Datacenter United is een toonaangevende leverancier van carrier-neutrale datacenterdiensten in België. Met 9 state-of-the-art datacenters in België beschikken ze over een veilig en redundant platform voor uw IT-infrastructuur. Alle datacenters zijn voorzien van de nodige back-ups voor stroomvoorziening bij stroomuitval, waterdetectiesystemen, koelsystemen en automatische branddetectie en -blussing. Bovendien voldoen ze ook aan de hoogste eisen op het vlak van beveiliging.

Dankzij al deze faciliteiten biedt Datacenter United en Orbid Private Cloud de hoogste betrouwbaarheid en garanderen we een SLA-uptime van 99,999%.

Orbid Private Cloud

Kiezen voor Orbid Private Cloud?

Onze experten beschikken over de nodige kennis en tools voor de uitrol, migratie en het onderhoud van uw cloud omgeving. Dankzij Orbid Private Cloud kiest u voor een geautomatiseerd en schaalbaar cloud platform dat cloud computing, netwerk en storage biedt.

Lees hier alles over onze private cloud.

Wat zijn de voordelen van het partnership tussen Datacenter United en Orbid?

 • Tier 4 gecertificeerd

  Het datacenter in Antwerpen van Datacenter United is als eerste en enige in België Tier IV gecertificeerd door Uptime Institute. Hiermee bieden ze het hoogste niveau van databeveiliging en garanderen ze steeds de bedrijfscontinuïteit.

 • Betrouwbaar & schaalbaar

  Uw servers draaien steeds onder de meest veilige en optimale omstandigheden. Bovendien is de colocatie perfect schaalbaar, waarbij u huurt volgens uw noden.

 • Carrier-neutraal

  Datacenter United is netwerkneutraal en garandeert een uitstekende connectiviteit met elke telecomoperator. Zo hebt u de volledige vrijheid om uw huidige operator te behouden of een andere te kiezen wanneer u migreert.

 • Conform de 'Green Deal'

  Datacenter United biedt de nodige garanties om op een zeer duurzame manier hun datacenters te koelen. Ze werken bovendien conform de Europese ‘Green deal’, een pakket maatregelen die de Europese Unie lanceerde om de weg naar een groene transitie te effenen.

Neem contact op