Duma Rent richt zich, met de verhuur van machines, op verschillende sectoren, waaronder de bouw en industrie, evenementen, lokale overheden en infrastructuurwerken. Het aanbod omvat een breed scala aan machines, zoals verreikers, schaarliften, heftrucks, hoogwerkers en wielladers.

Naadloze overname van ERP-maatsoftware

Aaron Feys, CFO bij Duma Rent: "Wij werkten vroeger samen met een externe partner voor de ontwikkeling van onze maatsoftware. Wij hebben twee pakketten die naast elkaar draaien: Eén voor het beheren van het machinepark en de andere voor de pure verhuurbusiness. Een tweetal jaar geleden besliste deze persoon om iets anders te doen, waardoor wij bij Orbid zijn terechtgekomen."

"We hebben gekozen voor een langetermijnsamenwerking met Orbid. Orbid heeft veel verschillende profielen ter beschikking waarbij iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Zo hebben we één centraal aanspreekpunt en kunnen we voor al onze problemen bij Orbid terecht," gaat Aaron verder.

Het is net alsof Orbid van bij de start onze applicaties mee heeft ontwikkeld.
Duma Rent
Aaron Feys - CFO

De samenwerking met Orbid

"Op vandaag komt een Orbid-consultant wekelijks langs voor de verdere optimalisatie en onderhoud van onze bestaande applicaties. Daarnaast werkt er ook een team van Orbid aan het volledig vernieuwen van één van onze oude applicaties. Die applicatie moet volledig in een nieuw jasje gestoken worden en daar is Orbid ondertussen ook mee bezig."

"Onze medewerkers zijn op vandaag zeer tevreden over de samenwerking met Orbid. Orbid denkt sterk mee over hoe we de applicaties gebruiksvriendelijk kunnen maken voor de eindgebruiker en ze lossen de eventuele problemen snel op," gaat Aaron verder. "Voor ons was de grootste uitdaging de overgang van onze oude IT-partner naar Orbid, voornamelijk omdat er zeer weinig documentatie was over de bestaande applicaties. De vrees was dat bij het vertrek van de oude IT-partner veel kennis verloren zou gaan, maar achteraf gezien is het allemaal heel vlot verlopen en is het net alsof Orbid van bij de start onze applicaties mee heeft ontwikkeld," sluit Aaron af.

Neem contact op met onze experten

Ontdek onze diensten

Meer weten?

Wil u graag meer informatie over software op maat? Of hebt u een concrete vraag? Neem gerust contact op met onze experten, wij helpen u graag verder.