U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Maatsoftware .NET ontwikkeling

Voldoet standaardsoftware niet voor 100% aan uw noden? Wil u nog extra accenten leggen of een bestaand pakket volledig op uw onderneming afstemmen? Het .NET development team van Orbid ontwikkelt voor u software op maat. Ons team bestaat uit  +30 certified .NET en Microsoft SQL specialisten.

Microsoft .NET

Wij ontwikkelen uw stand-alone databasesoftware, apps, webapplicaties, interfaces smart clients en webservices razendsnel via Microsoft Visual Studio .Net.

Het Microsoft .NET-platform biedt een grote stabiliteit, hoge betrouwbaarheid en ruime mogelijkheden. In combinatie met de achterliggende MS SQL Server databank voorzien we in de groei en continuïteit van uw onderneming.

User Interface - Web

  • .NET Core WEB API's, gehost on-premise of in Azure
  • Single Page Applications (SPA) met Aurelia en TypeScript

User Interface - Windows (onderhoud)

  • Winforms
  • WPF (Windows Presentation Foundation) 

Mobiele applicaties

Enkele ontwikkelde toepassingen: fieldservice met tracking & tracing, magazijnbeheer, checklists en registraties tijdens controlerondes, registratie maaltijdkeuzes in ziekenhuizen, thuisverpleging, planning modules, sales, …

Interfacing

Onze developers bouwen koppelingen met software zoals:

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een cloud services-systeem waarmee u applicaties kan bouwen, testen, releasen, hosten en managen op de servers van Microsoft. Het platform is bijzonder uitgebreid en ondersteunt een groot aantal programmeertalen en zowel interne als third party tools. Onze experten ondersteunen u bovendien met maatontwikkeling en hosting in Microsoft Azure

Voordelen:

  • Pay as you use
  • Schaalbaar
  • Geen onderhoudskost meer (updates, backups, ...)
  • Gebruiksvriendelijk

Interesse in maatsoftware via Microsoft .NET?

Contacteer vrijblijvend onze experten, zij helpen u graag verder.

Bekijk ook op welke andere manieren wij u op het vlak van software kunnen ondersteunen, zoals met Microsoft Office of Dnn.

Ontdek verhalen van klanten zoals Bob Monteyne, Vossal of Stagobel Electro

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »