U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Maatsoftware .NET ontwikkeling

Hebt u een extra developer nodig? Is uw huidige maatsoftware sterk verouderd en wil u die graag moderniseren? Bent u op zoek naar planningsoftware om uw personeel, productie of resources in te plannen? Wil u een mobiele app voor medewerkers die op de baan zijn of is de software die u zoekt zo specifiek dat die standaard niet bestaat?

Orbid beschikt over een uitgebreid team van gecertificeerde developers met een ruime ervaring in het maken van maatsoftware. Onze experten vinden probleemloos hun weg in responsive apps en staan garant voor een vlotte samenwerking.

Benieuwd hoe Orbid u kan ondersteunen bij het ontwikkelen van software op maat? Vraag hier onze gratis inspiratiegids aan.

Gratis inspiratiegids aanvragen

Vraag de inspiratiegids 'Waarom kiezen voor software op maat' hier aan.

Wat zijn de voordelen van software op maat?

Geen enkel bedrijf is gelijk. Het is dan ook logisch dat de software die uw organisatie nodig heeft niet helemaal overeenkomt met die van een ander. Bedrijven kiezen daarom vaak voor software op maat, als stand-alone applicatie of voor koppelingen met standaardpakketten.

Kiezen voor software op maat heeft verschillende voordelen:

  • De software voldoet volledig aan de noden van uw bedrijf zodat de efficiëntie en productiviteit van uw medewerkers stijgt.
  • U kan zich onderscheiden van de concurrentie. Het geeft u een strategisch voordeel en een mooie return on investment.
  • Het is gebaseerd op de recentste technologieën. Bovendien maakt u de software zo gebruiksvriendelijk als u zelf wil.
  • Het laat u toe om uw dagelijkse processen te optimaliseren en efficiënter te laten verlopen.

Orbid is uw partner voor maatsoftware

Orbid heeft veel expertise en ervaring in de ontwikkeling van maatsoftware en gebruikt hiervoor het Microsoft .NET-platform. Dit platform biedt een grote stabiliteit, hoge betrouwbaarheid en ruime mogelijkheden. Bovendien zijn we gekend voor het ontwikkelen van interfaces met bestaande software zoals Exact, Microsoft Dynamics 365, SAP en meer. 

Onze aanpak rond maatsoftware bestaat uit vijf stappen, telkens in nauw overleg met de klant. Hierbij steunen we steeds op onze vijf-sterren aanpak voor software op maat:

De vijf-sterren aanpak van Orbid bij software op maat

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een cloud services-systeem waarmee u applicaties kan bouwen, testen, releasen, hosten en managen op de servers van Microsoft. Het platform is bijzonder uitgebreid en ondersteunt een groot aantal programmeertalen en zowel interne als third party tools. Onze experten ondersteunen u bovendien met maatontwikkeling en hosting in Microsoft Azure

Voordelen:

  • Pay as you use
  • Schaalbaar
  • Geen onderhoudskost meer (updates, backups, ...)
  • Gebruiksvriendelijk

Interesse in maatsoftware via Microsoft .NET?

Contacteer vrijblijvend onze experten, zij helpen u graag verder.

Bekijk ook op welke andere manieren wij u op het vlak van software kunnen ondersteunen, zoals met Microsoft 365.

Ontdek verhalen van klanten zoals Rf-Technologies, IMOGBob Monteyne, Vossal of Stagobel Electro. Of vraag onze gratis inspiratiegids rond software op maat aan.

Gratis inspiratiegids aanvragen

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »