Kies voor innovatie, kies voor Ricoh AV Managed Services

De Audiovisuele Managed Services (AV Managed Services) van Ricoh garandeert u een continue ondersteuning en onderhoud van uw audio- en video-oplossingen. Met op maat gemaakte pakketten en proactieve monitoring zorgen we voor een storingsvrije ervaring zodat u zich volledig focussen op wat er echt toe doet: de groei van uw organisatie.

Ontdek de AV-oplossingen van Ricoh

Boardroom

Boardrooms

Ricoh transformeert uw boardroom in een hub van connectiviteit en innovatie. De state-of-the-art AV-oplossingen garanderen kristalheldere videoconferenties en betrouwbare fysieke meetings. Met grote, duidelijke schermen en superieure technologie, beschikt u over een luxe vergaderervaring die uw bestuursvergaderingen naar een hoger niveau tilt.

Meeting room

Meeting rooms

Dankzij de gebruiksvriendelijke videoconferencing oplossingen maakt Ricoh vergaderen efficiënter en eenvoudiger. De systemen zijn maximaal toegankelijk, geschikt voor elke vergaderzaal en bieden u een naadloze ervaring die de communicatie en samenwerking bevordert.

digital signage

Digital signage

Met de Digital Signage oplossingen van Ricoh beheert u eenvoudig de inhoud op uw schermen, waar u ook bent. Vernieuw displays onmiddellijk en houd uw communicatie dynamisch en relevant. De narrowcasting diensten zijn ideaal voor zowel interne als externe communicatiedoeleinden: verbeter de zichtbaarheid bij uw klanten en stimuleer de betrokkenheid en productiviteit van uw personeel met doeltreffende interne communicatie.

Workplace management

Workplace management solutions

Ricoh Spaces is een geavanceerde oplossing voor het beheer van uw hybride werkomgeving. Het speelt in op de nood aan flexibiliteit, en geeft uw medewerkers de autonomie om te kiezen waar, wanneer en hoe zij willen werken. Zo stimuleert u een dynamische en productieve werksfeer die mee-evolueert met de vereisten van uw team.

Houd eenvoudig de aanwezigheid van uw collega's bij, reserveer werkplekken en vergaderzalen, en beheer parkeerfaciliteiten of ontvangst van gasten. Dankzij onze geïntegreerde serviceaanvragen en uitgebreide rapportages krijgt u extra inzichten om uw werkruimte optimaal in te richten.

De voordelen van AV Managed Services

 • Verschillende financieringsformules

  Naast aankoop, kunnen wij onze AV-oplossingen ook aanbieden in een financiële-renting formule. Die heeft als voordeel dat de investering niet in 1 keer dient te betalen, maar dat u die kan spreiden over de levensduur van de apparatuur.

 • Deskundige installatie door een ervaren installatieteam

  Onze ervaren installatieteams zorgen ervoor dat uw systemen correct zijn geïnstalleerd en geconfigureerd. Zo geniet u van een naadloze communicatie-ervaring en bent u zeker dat alle apparatuur optimaal functioneert binnen uw organisatie.

 • Multinationale installaties met lokale ondersteuning

  Ricoh is een wereldwijde toonaangevende leverancier van geavanceerde audiovisuele installaties. Toch kan u genieten van lokale ondersteuning in België waarbij technische experts u snel kunnen helpen bij eventuele uitdagingen of behoeften. Zo garanderen we een hoge kwaliteit van de dienstverlening.

 • Continue innovatie

  Onze specialisten volgen de technologie nauwgezet op zodat u steeds over de meest

Neem contact op

ontdek onze andere diensten