Elk project is anders waardoor het vaak moeilijk is om een duidelijk overzicht te bewaren. Bovendien zal elke medewerker documentatie zoals bestanden, video’s of foto’s anders benoemen en doorgeven.

Aan de hand van uw noden en projectstructuur kunnen de experten van Orbid u ondersteunen om een applicatie op maat te ontwikkelen in Microsoft SharePoint, Microsoft Power Apps of Dataverse zodat u uw projecten efficiënter kan inrichten en beheren.

Software project management - bestanden per project

Bestanden per project

Bent u op zoek naar een gestandaardiseerde methode om documenten en sjablonen per project op te slaan? Orbid ontwikkelt samen met u een geautomatiseerde workflow die een projectsite opzet. Deze site is specifiek afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Zo zorgt u steeds voor consistentie en efficiëntie in documentbeheer, waardoor u tijd en middelen bespaart.

Project management software - afbeelding per project

Afbeeldingen per project

Moet u voor projecten vaak foto’s nemen als referentie naar een specifieke plaats of project? Bij Orbid kunnen we een mobiele applicatie voorzien waarmee u foto’s kunt maken, eventuele aantekeningen en eigenschappen kunt toevoegen en deze vervolgens automatisch kan opslaan in de juiste projectmap.

Wat zijn de voordelen van project management software?

 • Gestroomlijnde procedure voor uw projecten

  Via de software voor project beheer kan u documenten en foto's automatisch organiseren en opslaan per project.

 • Uniforme projectaanpak

  Door steeds dezelfde structuur te gebruiken bij projecten, kan u uw projectaanpak standaardiseren.

 • Automatische workflows

  Dankzij de gekende Microsoft-tools zoals SharePoint, Power Automate en Power Apps kan u processen binnen uw project automatiseren waardoor uw medewerkers efficiënter kunnen werken en tijd besparen.

 • Filter eenvoudig bestanden

  Bestanden zoals foto’s blijven niet op de smartphone van medewerkers staan. Bovendien vermijd u dat persoonlijke bestanden onbedoeld mee overgezet worden in de projectmappen.

Contacteer onze experten

Ontdek onze andere diensten