Waarom Microsoft Power Automate?

Met Microsoft Power Automate kunt u vele processen opvolgen en automatiseren. Op die manier gaat er niets meer verloren en mist u geen enkele melding of interessante gebeurtenis.

Zo kunt u bijvoorbeeld het proces waarbij verkoopleads worden vastgelegd en opgevolgd automatiseren, of bestanden automatisch laten kopiëren tussen twee services. Als de flow die u wil er nog niet tussen staat, kan u hem ook helemaal zelf ontwikkelen.

Uw voordelen

 • Bespaar tijd én geld

  Herhalende handelingen kosten veel tijd en dus ook geld. Met Power Automate automatiseert u handelingen waardoor u tijd bespaart en de productiviteit verhoogt.

 • Maak verbinding met meer dan 200 applicaties

  Microsoft Power Automate kan u koppelen met meer dan 200 applicaties en web-based services zoals Office 365, SharePoint, Excel, maar ook Dropbox, Twitter en Salesforce.

 • Eenvoudig in gebruik

  Met Power Automate kunt u eenvoudig verschillende Microsoft applicaties aan elkaar verbinden. Microsoft biedt daarnaast handige kant-en-klare templates aan om vaakgebruikte processen te automatiseren.

 • Geen noodzakelijke kennis van code nodig

  Iedereen kan geautomatiseerde processen creëren met Power Automate, dat weinig of geen code vereist. De hulp van een programmeur is niet meer nodig.

Werken met Power Automate

Microsoft Power Automate maakt verbinding met talrijke apps en services. Uiteraard is er een connectie mogelijk met de eigen Microsoft services zoals Dynamics 365 en Office 365, maar ook met publieke zoals Twitter of Dropbox.

Nadat u zich geregistreerd hebt, kan u zelf een flow maken of er één kiezen uit een lijst. Zo kan u bijvoorbeeld tweets met een bepaalde hashtag automatisch opslaan in een SharePoint-lijst, mailbijlagen opslaan in uw persoonlijke OneDrive of instellen dat u een pushnotificatie krijgt telkens wanneer u een mail ontvangt van uw baas.

Dit is nog maar een bloemlezing van wat ons enkele handige functies lijken. Voor een volledig overzicht van de sjablonen gaat u naar de webpagina van Microsoft Power Automate. De aangeboden flows zijn vrij courant en voor de hand liggend.

Neem contact op

Ontdek onze andere diensten