Vul uw gegevens in en bekijk het webinar

COVID-19 heeft de digitale transformatie van organisaties in een stroomversnelling gebracht. Zo verwachten we de komende vijf jaar evenveel apps als tijdens de voorbije 40 jaar. Een enorme stijging van de vraag, alleen blijft de tijd waarmee u een app bouwt en het aantal mensen met de technische capapiteit die u ter beschikking hebt – de zogenaamde app gap challenge - wel ongeveer gelijk.

Via Microsoft Power Apps, onderdeel van het Power Platform, kan u snel low-code applicaties bouwen die uw processen moderniseren. Door gebruik te maken van vooraf ingebouwde sjablonen, een drag-and-drop systeem en een eenvoudige lancering kunnen uw medewerkers zonder of met weinig technische kennis aan de slag. Microsoft Power Apps integreert naadloos met andere applicaties zoals Azure, SharePoint, Dynamics 365 of uw eigen on-premise systemen.

tijdens dit webinar tonen we u met een korte demo hoe u snel en gemakkelijk aan de slag kan gaan met Power Apps en inspireren we u graag aan de hand van enkele praktijkcases.

Vul hieronder uw gegevens in en bekijk het webinar.

(Her)bekijk webinar