Waarom planningssoftware?

We zien dat veel bedrijven hun planning beheren in tools zoals Excel en Outlook. Deze programma’s dienen echter vooral voor visualisatie en hebben verschillende nadelen: u kan er niet met meerdere gebruikers in werken, er is geen koppeling met andere systemen en er is geen ingebouwde intelligentie. Er is vaak ook maar één medewerker die begrijpt hoe het planningsbestand in elkaar zit. Met de juiste planningssoftware stemt u de volledige planning af op maat van uw bedrijf en vereenvoudigt u het planningsproces aanzienlijk.

In praktijk...

De productie van handdoeken is een heel specifiek proces. Voor het inplannen van de productie-orders op onze weefgetouwen bestaat er geen standaardsoftware en is software op maat voor ons dus noodzakelijk. Orbid heeft onze manier van werken vertaald in moderne maatsoftware, gekoppeld aan onze ERP.
Clarysse

De voordelen van planningssoftware op maat

 • Vereenvoudig uw manier van werken

  Planningssoftware vergemakkelijkt uw bestaande manier van werken dankzij automatiseringen, zoals bijvoorbeeld automatische kilometerberekening of route-optimalisatie. Er kunnen ook controles gebeuren om fouten te vermijden.

 • Werk met meerdere mensen tegelijk

  Meerdere mensen kunnen tegelijkertijd met uw planning tool werken. Uw productiviteit neemt ook toe dankzij de gestroomlijnde productie- of personeelsplanning.

 • Koppel met andere software

  Software op maat kan u makkelijk koppelen aan andere software zoals uw ERP-pakket, de software van uw sociaal secretariaat of prikklok. Uw investering blijft bewaard, ook bij verandering of upgrade van ERP-software.

 • De broncode is voor u

  Kiest u voor uw planning software op maat voor Orbid, dan is de broncode voor u. Indien u een eigen developer in huis hebt, kan er kennisoverdracht voorzien worden.

Whitepaper ‘Planning software op maat’

 • Vereenvoudig en digitaliseer uw planningsproces
 • Wanneer kiezen voor maatsoftware?
 • Win tijd en werk productiever

Ontdek onze aanpak voor planningssoftware op maat

Orbid heeft veel expertise en ervaring in de ontwikkeling van maatsoftware. Bovendien zijn we gekend voor het ontwikkelen van interfaces met bestaande software zoals Exact, MS Dynamics NAV, MS Dynamics AX, SAP of MS Dynamics Sales (CRM). En ook onze eigen software Jobrunner (planning technische dienst) beschikt over planningsmodules.

Onze aanpak rond maatsoftware voor planning bestaat uit vijf stappen, telkens in nauw overleg met de klant.

Neem contact op

Projecten in de kijker: