Afgelopen jaren vond er een duidelijke switch plaats in de bouwsector op vlak van IT en innovatie. Er is namelijk steeds meer nood aan automatisatie en digitalisatie. Enerzijds voor een productievere werking, anderzijds om beter te kunnen inspelen op de noden van de klant.

Een groeiend bedrijf

“Vandenbussche is een groeiend bedrijf. Daarom doen we al enige tijd beroep op de Orbid Flexstaffing ter aanvulling van onze eigen IT-dienst. Zo kunnen we onze medewerkers blijven voorzien van de nodige ondersteuning,” vertelt Isabelle Devooght, Hoofd Financiële dienst.

“Naast Flexstaffing, waarbij Orbid ons meerdere dagen per week ondersteunt, schakelen we Orbid ook in om mee onze projecten te realiseren. Enerzijds hebben ze onze volledige infrastructuur vernieuwd en werd een volwaardige back-up geïnstalleerd op onze site dankzij Datacore. Anderzijds implementeerden zij Microsoft 365, inclusief een volledige overschakeling naar Teams. Hierdoor waren we goed voorbereid op de pandemie en konden we vlot blijven doorwerken.”

Security awareness

“Recent heeft Orbid een cyber security awareness campagne opgezet. Elke maand krijgen onze medewerkers video’s met tips en tricks waaraan een test is gekoppeld. Daarnaast stuurt Orbid maandelijks enkele valse phishing mails uit om te kijken hoeveel mensen nog in de val trappen. Persoonlijk stel ik vast dat we toch alerter zijn geworden voor cybercrime," aldus Isabelle.

“We werken al vele jaren samen met Orbid. Ze zijn voor ons ook een echte sparring partner geworden omdat ze binnen IT van alle markten thuis zijn en verschillende expertises in huis hebben.”
Vandenbussche
Isabelle Devooght - Hoofd Financiële dienst

Ontdek onze diensten