U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Employer marketing: geef een visuele boost aan uw vacatures

Hoe vindt u de juiste medewerkers voor uw organisatie? Op welke manier gaat u vandaag om met uw employer brand? En hoe zorgt u ervoor dat uw vacatures opvallen op uw website of social media? Via de employer marketing ondersteuning van Orbid kan u uw vacatures en employer brand een visuele boost geven, als toegevoegde waarde in uw rekruteringsacties. 

Download gids Herbekijk onze webinar

Employer marketing?

Voor organisaties is het belangrijk om met een authentieke employer brand de juiste kandidaten over de streep te trekken. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw employer brand en uw bedrijfswaarden op een aantrekkelijke manier terug te vinden zijn in uw vacatures en rekruteringscommunicatie? Via employer marketing kan u zich als werkgever nog sterker in de markt positioneren.
Employer marketing om uw employer brand te versterken

Employer marketing dienstverlening van Orbid

Onze marketing-en HR-consultants zijn op elkaar afgestemd en weten als geen ander hoe ze de geschikte kandidaten kunnen aantrekken en overtuigen om voor uw organisatie te kiezen.  

 • Onze HR-consultants ondersteunen u bij het vinden van de juiste talenten voor uw organisatie. Ontdek hier meer over onze dienstverlening op het vlak van rekrutering
 • Onze employer marketing consultants zorgen voor een sterke visuele communicatie over uw vacatures en uw employer brand. Dit geeft een boost aan uw rekruteringsacties en zet u als werkgever op een moderne manier in de kijker.

Enkele voorbeelden van visuele communicatie:

 • Een videotestimonial van één van uw medewerkers over een vacature of werken bij uw organisatie. U kan deze video vervolgens intern communiceren, toevoegen aan een bepaalde vacature of posten op uw social media kanalen.
 • Een vacaturevideo die duidelijk uitlegt wat de job inhoudt en wat het ideale profiel voor de job is. 
 • Een blogpost over werken bij uw organisatie of een vacature, op basis van een interview met één van uw (HR-)medewerkers.
 • Het optimaliseren van een vacaturetekst om deze nog aantrekkelijker te maken voor de juiste kandidaten.
 • Foto’s of sfeerbeelden van uw medewerkers of personeelsevent, die u eveneens kan gebruiken bij uw vacatures en social media posts.

Download onze gratis gids met tips en tricks om u employer marketing acties kracht bij te zetten

Aanpak

 • De Employer marketing consultant doet – al dan niet samen met de HR-recruiter van Orbid – een korte intake over uw huidige employer brand, de vacature(s) die u in de kijker wil zetten en de accenten die voor u belangrijk zijn.
 • Wij gaan aan de slag om visuele content te maken. Hiervoor komen we doorgaans langs bij uw organisatie (voor het opnemen van een videotestimonial, het maken van foto’s, enzovoort). Vervolgens zorgen we voor de montage, bewerking en/of het uitschrijven van de gewenste content.
 • Wij bezorgen u de video/foto/tekst. Na een review door uw organisatie kan u de finale content inzetten in uw rekruteringscommunicatie.

Waarom Orbid?

 • Onze employer marketing dienstverlening vormt een toegevoegde waarde bovenop onze rekruteringsdiensten.
 • Dankzij video’s, foto’s en social media kan u uw employer brand en vacatures op een moderne manier in de kijker zetten.
 • De Orbid-experten kunnen u flexibel ondersteunen. Er is geen contract nodig.
 • Wij kunnen u ondersteunen aan zeer scherpe tarieven. Vraag gerust vrijblijvend een offerte.

Getuigenisvideo voor SYNTRA

SYNTRA schakelde HR recruitment in van Orbid om twee IT-vacatures te helpen invullen. De vacature van de senior software developer vroeg om een zeer specifiek profiel. Om voor deze profielen een duidelijker beeld te scheppen over 'werken bij SYNTRA' en de vereiste skills, maakten we een getuigenisvideo.

Getuigenisvideo voor Orbid

Interesse?

Neem gerust contact op met onze experten, wij helpen u graag verder. Ontdek hier over onze HR-dienstverlening.

Contacteer ons
 

Contacteer me over deze oplossing

 • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »