Dynamics 365 SALES

Dynamics 365 Sales

Met Microsoft Dynamics 365 Sales kunt u al uw contactinformatie centraal beheren, waardoor teamleden efficiënt samenwerken volgens een uniform salesproces. Dit biedt diepgaand inzicht in uw verkoopprestaties en stelt u in staat proactieve beslissingen te nemen met behulp van analytische dashboards en AI-insights.

Orbid kan u helpen bij het implementeren en optimaliseren van deze oplossing, waardoor u het maximale uit uw salesprocessen kunt halen.

Dynamics 365 Customer insights

Dynamics 365 Customer Insights (marketing)

De noodzaak van een persoonlijke aanpak in marketing is onmiskenbaar. Door prospecten en klanten te benaderen met op maat gemaakte boodschappen via diverse kanalen, neemt de kans op conversie aanzienlijk toe. Dit brengt echter uitdagingen met zich mee voor het beheren van zowel online als offline marketingactiviteiten.

Via Dynamics 365 Customer Insights, het vroegere Dynamics 365 for Marketing, kunt u de volledige customer journey automatiseren. Stel triggers in om de customer journey te activeren - denk aan het invullen van een contactformulier op uw website - en laat het systeem automatische mails, sms'en of campagnes uitsturen. Bovendien beschikt u over tal van functionaliteiten zoals A/B testing, dynamische segmentatie, dynamische emailcontent op basis van klantinteresses en AI. Dit stelt u in staat om de klantenervaring en service te verbeteren.

Meer weten? Orbid staat klaar om u hierbij te ondersteunen.

Dynamics 365 Customer Voice

Dynamics 365 Customer Voice

Verbeter uw klantinteracties met Dynamics 365 Customer Voice. Deze krachtige tool biedt diepgaande inzichten, realtime feedbackverzameling en gepersonaliseerde ervaringen om uw klanten tevreden te stellen. Door beter te luisteren naar uw klanten en uw strategieën aan te passen, versterkt u uw bedrijf voor groei.

Ontdek hoe Dynamics 365 Customer Voice u helpt om voorop te blijven lopen en uw klantrelaties te versterken, met ondersteuning van Orbid.

Een mobiele salesapplicatie op maat van uw organisatie

Beschikt u al over veel data in uw CRM systeem, maar mist u een mobiele tool voor uw salesmedewerkers die zowel off- als online werkt? Dankzij een mobiele applicatie op maat van uw organisatie verhoogt u de efficiëntie van uw salesmedewerkers en vergroot u de klanttevredenheid.

Orbid helpt u met het configureren van de mobiele app op maat van uw organisatie. Contacteer gerust onze experten, wij helpen u graag verder.

De aanpak van Orbid

Bij het integreren van een nieuw CRM- of marketingsysteem kunnen de vele opties, functies en integraties in eerste instantie overweldigend lijken. Daarom begeleiden onze adviseurs u stap voor stap: van het identificeren van uw belangrijkste prioriteiten tot het implementeren en configureren van de omgeving.

We ondersteunen u bij het opbouwen van een solide basis en helpen ook uw team bij het omarmen van deze nieuwe werkwijze. Daarnaast blijven we u ondersteunen door extra uitbreidingen toe te voegen indien gewenst, vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Dit kan zowel als ad-hocondersteuning of via de Orbid FlexStaffing.

Onze projectaanpak

Volgende projectaanpak stellen we voor aan klanten:

 1. Initiatie: We bepalen met de onderneming welke key-users we betrekken bij het project. We stellen een planning op en maken een requirements list op. We bepalen met de klant hoe we de datamigratie zullen uitvoeren.
 2. Analyse en design: Door middel van workshops analyseren we de requirements en werken we die daarna uit. Hier werken we agile zodat we snel kunnen inspelen en bijsturen op uw noden.
 3. Build: Tussen de workshops door, ontwikkelen we wat we geanalyseerd hebben. Ook hier werken we steeds op een agile manier.
 4. Test en datamigratie: U krijgt tijd om de applicatie te testen zodat u ook steeds uw requirements kan verifiëren. We bereiden de datamigratie voor en importeren alle data, steeds in samenspraak met de klant.
 5. Opleiding eindgebruikers: Alle gebruikers van de applicatie krijgen een opleiding en kunnen daarna meteen aan de slag gaan met de app.
 6. (Post) Go Live: Orbid blijft nauw betrokken bij de Go Live en post Go Live zodat we snel kunnen reageren op mogelijke feedback.

Voordelen van samenwerken met Orbid

 • Op maat van uw organisatie

  Orbid helpt u met het configureren en aanpassen van de applicaties van M365 naar de specifieke noden en behoeftes van uw onderneming.

 • Centrale data-opslag en samenwerking

  Met Microsoft Dynamics 365 kunt u alle informatie binnen uw organisatie centraliseren in Dataverse, waardoor iedereen efficiënt kan samenwerken via één gestroomlijnd proces. Dit biedt niet alleen inzicht in uw processen, maar stelt u ook in staat om te identificeren welke diensten het meest winstgevend zijn.

 • Visuele inzichten voor betere besluitvorming

  De dashboards en grafieken van Dynamics 365 bieden uitgebreide visuele inzichten, waardoor u beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen. U kunt bijvoorbeeld verkoop- en omzetvoorspellingen maken en cases opvolgen met behulp van analytische dashboards en AI-insights. Bovendien is er eenvoudige koppeling mogelijk met Power BI.

 • Verhoogde productiviteit en efficiëntie door Power Automate

  Dankzij geautomatiseerde processen en taken binnen Dynamics 365 kunt u sneller en efficiënter werken. Dit leidt tot een aanzienlijke verhoging van de productiviteit en helpt bij het efficiënt afhandelen van bijvoorbeeld deals.

Contacteer onze experten

Ontdek onze andere diensten