U bent ingeschreven op de Orbid nieuwsbrief

Terug

Software op maat: oplossingen voor kleine en grote ondernemingen

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Het is dan ook logisch dat de software die uw bedrijf nodig heeft niet helemaal overeenkomt met die van een ander bedrijf. Bedrijven kiezen daarom vaak voor software op maat, als stand-alone applicatie of voor koppelingen met standaardpakketten. Wij kunnen u helpen met het selecteren van de beste software combinaties voor uw onderneming.

Vraag uw software op maat aan Vraag onze gratis inspiratiegids aan

Vraag de inspiratiegids 'Waarom kiezen voor software op maat' hier aan.

Voor welke software op maat bieden wij ondersteuning?

Planning software op maatPlanningsoftware op maat

Plannen kost tijd en moeite, maar is noodzakelijk voor een krachtige onderneming, hoe klein of hoe groot ook. Vergeet Excel en Outlook: gebruiksvriendelijke planning software op maat bespaart u tijd en verhoogt de productiviteit.

Ontdek planningsoftware op maat

Bedrijfsapps op maatBedrijfsapps op maat

De ontwikkeling van een app op maat van uw organisatie is een hele stap vooruit in de digitale transformatie waarin we ons vandaag bevinden. Onze experten vinden probleemloos hun weg in webapps en responsive apps en staan garant voor een vlotte samenwerking.

Ontdek onze maatontwikkeling van uw app

.NET development.NET development

Voldoet standaardsoftware niet voor 100% aan uw noden? Wil u nog extra accenten leggen of een bestaand pakket volledig op uw onderneming afstemmen? Het .NET development team van Orbid ontwikkelt voor u software op maat.

Ontdek .NET development

Maatontwikkeling in Microsoft OfficeMaatontwikkeling in Microsoft Office

Werkt u vandaag met MS Excel of Access, en wil u het gebruik in uw onderneming hiervan optimaliseren? Orbid ondersteunt u graag bij de ontwikkeling en onderhoud van uw Microsoft Office applicaties (Access, Excel, Word, Powerpoint).

Ontdek onze maatontwikkeling in Microsoft Office

Wat zijn voordelen van maatsoftware?

  • Maatsoftware is volledig afgestemd op de specifieke noden van uw onderneming. Uw medewerkers kunnen hierdoor efficiënter en productiever werken. Bovendien maakt of houdt u het zo gebruiksvriendelijk als u zelf wil.
  • Door software op maat te laten maken kan u zich perfect onderscheiden van de concurrentie. Het geeft u een strategisch voordeel en een mooie return on investment.
  • Het is steeds gebaseerd op de meest recente technologieën.
  • Maatsoftware laat bedrijven toe om hun dagelijkse processen te optimaliseren én efficiënter te laten verlopen.

Bekijk ook enkele cases van klanten waarvoor we software op maat geïmplementeerd hebben, zoals Imperial en Bob Monteyne.

Lees enkele verhalen van klanten

Hoe software op maat laten maken?

Het implementeren van software kan in de vorm van projectwerk of via FlexStaffing.

  • Projectwerk - We volgen hierbij een uniforme en flexibele projectaanpak met meetbare targets, zelfs voor de kleinere projecten. Na elk bezoek ontvangt u een gedetailleerd rapport zodat u weet welke acties uitgevoerd zijn. We evalueren samen het project en sturen bij waar nodig. Orbid steunt voor zijn projecten op een ‘Project Life Cycle’-aanpak. 
     
  • FlexStaffing - Via de FlexStaffing komt een expert één of meerdere dagen per week of per maand bij u langs voor de ontwikkeling van software op maat. U kiest zelf wanneer en hoe vaak u begeleiding nodig hebt. Zo kunnen we ontwikkelen op uw tempo. Bovendien moet u geen budget voorzien voor de aanwerving van een voltijdse collega.  

Ontdek onze aanpak

Interesse?

Denkt u erover om software op maat te laten maken en wenst u hiervoor een vrijblijvende offerte? Of wilt u meer weten over andere software zoals Office 365, Dynamics 365 of Orbid software? Contacteer gerust onze experten, wij helpen u graag verder.

Contacteer onze experten

 

Contacteer me over deze oplossing

  • Wij beheren uw gegevens conform onze privacyverklaring

Onze aanpak

FlexStaffing: flexibele ondersteuning in ICT, Software en HR

Dankzij de Orbid FlexStaffing kan u rekenen op de flexibele ondersteuning van experten in de domeinen ICT, Software en HR. Tijdelijk of op lange termijn, bij u ter plaatse of vanop afstand: Orbid biedt een brede waaier aan mogelijkheden om u te ondersteunen, op maat van uw onderneming.

Lees meer »